O banca ruseasca a angajat doi fosti oficiali americani, pentru a face lobby impotriva sanctiunilor impuse de SUA si UE

O banca ruseasca a angajat doi fosti oficiali americani, pentru a face lobby impotriva sanctiunilor impuse de SUA si UE

John Breaux a fost senator timp de 18 ani si a lucrat de-a lungul timpului in mai multe comisii ale Senatului american: pentru lucrari publice si transporturi, pentru finante si pentru comert In anul 2008, cei doi politicieni si-au deschis impreuna o firma specializata pe lobby, care a fost cumparata doi ani mai tarziu de o alta companie, specializata tot pe lobby.

acum 67 luni (3 Sep 2014)

Gazprombank a angajat doi fosti senatori americani, pentru a face lobby impotriva sanctiunilor care i-au fost impuse de catre SUA si UE.

Fostii senatori Trent Lott si John Breaux se vor concentra pe "legile bancare si reglementarile care includ sanctiunile aplicabile", noteaza RIA Novosti, in editia sa electronica. John Breaux a fost senator timp de 18 ani si a lucrat de-a lungul timpului in mai multe comisii ale Senatului american: pentru lucrari publice si transporturi, pentru finante si pentru comert

In anul 2008, cei doi politicieni si-au deschis impreuna o firma specializata pe lobby, care a fost cumparata doi ani mai tarziu de o alta companie, specializata tot pe lobby.

Gazprombank este una dintre bancile afectate de sanctiunile care au fost impuse la data de 16 iulie de SUA si UE, ca urmare a implicarii Rusiei in conflictul din estul Ucrainei. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro