O armata de 35.000 de consilieri fiscali pentru a controla votul romanilor. "Vor intra in casele tuturor. Vor verifica. Vor sti totul"

O armata de 35.000 de consilieri fiscali pentru a controla votul romanilor.

> Este vorba despre schimbarea sistemului de impozitare, dublata de crearea unei armate de functionari guvernamentali care va intra in casa si va controla viata fiecarui cetatean. De cand se afla la Palatul Victoria, guvernul s-a remarcat printr-o activitate de propaganda intensa de parca alegerile ar fi urmat sa vina si nu ar fi fost de curand castigate.

acum 28 luni (13 Apr 2017)

>

Este vorba despre schimbarea sistemului de impozitare, dublata de crearea unei armate de functionari guvernamentali care va intra in casa si va controla viata fiecarui cetatean.

De cand se afla la Palatul Victoria, guvernul s-a remarcat printr-o activitate de propaganda intensa de parca alegerile ar fi urmat sa vina si nu ar fi fost de curand castigate. Ministrii cabinetului au devenit indrumatorii natiunii, ies la tabla in fiecare seara si explica poporului cum va curge din ceruri lapte si miere. Cifrele se insiruie pe ecrane, zambetele se latesc, sunt promisiuni cat pentru zece campanii electorale de acum inainte.

In euforia generala, intrebarea cheie - de unde bani pentru toate acestea?

Confuzia in care a ajuns legea salarizarii unitare, marele proiect de forta al guvernarii, demonstreaza diferenta dintre promisiune si realitate.

Initial, trebuia sa fie un proiect de lege al guvernului, asumat prin celebrul program de guvernare. Dupa negocieri, discutii si dezbateri, pe cand se astepta forma finala a textului pentru a fi trimis de executiv catre parlament, s-a schimbat abordarea. Nu va mai fi proiect de lege. Va fi initiativa parlamentara a senatorilor si deputatilor PSD care au fost chemati in sedinta la Sinaia pentru a da girul partidului importantei legi. Luni, 10 aprilie, avand inaltul aviz politic, textul urma sa fie preluat de parlamentari si introdus pe ordinea de zi. Dar se discutase luni de zile la Ministerul Muncii, apoi in partid. S-a spus ca s-a apelat la solutia initiativei legislative tocmai pentru a nu mai sta o luna in dezbatere publica si a nu se pierde timpul.

Dupa care a venit bomba: guvernul va introduce impozitul global pe gospodarie si va infiinta o armata de 35.000 de consilieri fiscali care sa indrume populatia! Ideea este ca toate veniturile acestei entitati numita gospodarie vor fi verificate de armata de consilieri fiscali. Practic, viata tuturor va fi supravegheata direc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro