O americanca a fost ranita in Karachi, in urma unui atentat terorist

O americanca a fost ranita in Karachi, in urma unui atentat terorist

Femeia se afla la Cabinetul Stomatologic din Jinnah, o institutie privata din partea de sud a orasului. "Dupa primele cercetari se pare ca e vorba de un atac terorist produs din cauza identitatii sale americane", a spus Asif Farooqui, de la politia din Karachi.

acum 86 luni (16 Apr 2015)

Femeia se afla la Cabinetul Stomatologic din Jinnah, o institutie privata din partea de sud a orasului.

"Dupa primele cercetari se pare ca e vorba de un atac terorist produs din cauza identitatii sale americane", a spus Asif Farooqui, de la politia din Karachi.

Ambasada SUA din Islamabad a spus ca a cercetat raportul, dar nu poate inca confirma declaratiile Politiei, potrivit carora victima era de nationalitate americana.

Doctorul Nawab Baqar, directorul Spitalului din Jinnah, a declarat ca femeia era o americanca care lucra la aceasta institutie din 1996.

Un oficial al politiei din Karachi, care a vorbit in conditii de anonimat, a declarat ca atentatorii au lasat o nota pe masina victimei in care acestia spuneau ca sunt afiliati Statului Islamic.

Agentia France-Presse a relatat ca unul dintre corespondenti a vazut ca pe nota lasata de atentatori se proferau noi amenintari asupra americanilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro