O altfel de Cristina Neagu. Poze cu ea la plaja, la petreceri si cu prietenele. Cristina s-a iubit cu un fost fotbalist

O altfel de Cristina Neagu. Poze cu ea la plaja, la petreceri si cu prietenele. Cristina s-a iubit cu un fost fotbalist

Sa le fie rusine celor care ne-au criticat" *Un antrenor in pragul lesinului: cum a trait Ryde victoria cu Danemarca si cu ce a comparat rezultatul de la Herning *O calificare traita cu lacrimi in ochi: cine a plans dupa succesul fabulos obtinut de Romania in sferturile Mondialului *Nu e handbalista, ci "extraterestra": ce o asteapta pe Cristina Neagu dupa un Campionat Mondial de senzatie *Danezii fac o plecaciune in fata Cristinei Neagu: ce au spus antrenorul si portarul nordicelor despre vedeta Romaniei "Cristina Neagu a fost un monstru".

acum 46 luni (17 Dec 2015)

In varsta de 27 de ani, Cristina Neagu a fost handbalista anului in 2010, cand Romania a cucerit bronzul european, chiar in Danemarca. A debutat in prima liga la 18 ani, la Rulmentul Brasov, acolo unde a jucat in perioada 2006-2009, dupa care s-a transferat la Oltchim Ramnicu Valcea. Apoi, dintr-o accidentare a dat in alta, caci in ianuarie 2013 a facut o ruptura de ligamente incrucisate la genunchi!

Treptat, si-a revenit, cei de la noua echipa de club nu au fortat-o cand nu trebuia si astfel a ajuns, in doi ani, cea mai buna valoroasa jucatoare din Liga Campioanelor, competitie pe care a si castigat-o anul acesta, ea fiind si golghetera competitiei.

In afara terenului, Cristina Neagu este o fata vesela, alaturi de care nu te poti plictisi. Ii place fotbalul si este extrem de apropiata de cele doua surori ale sale, care sunt mai mari. Tatal este taximetrist si de asemenea un fan infocat al Cristinei. S-a spus la un moment dat ca are o relatie cu Dacian Vizitiu, fratele Patriciei Vizitiu, cea mai buna prietena a ei, dar handbalista n-a confirmat legatura amoroasa cu fostul fotbalist de la Jiul.

Semifinala cu Norvegia va avea loc vineri, de la ora 21.45 (Dolce Sport).

CLICK aici pentru a afla totul despre nationala Norvegiei

Marturia portarului Danemarcei, dupa ce a fost lovita cu mingea in fata de Cristina Neagu. Meciul cu Norvegia poate fi urmarit in direct de toata lumea

*Romania este pentru a noua oara intre primele patru echipe ale lumii la handbal feminin. Bilantul de pana acum

*Neagu, un fel de Messi al handbalului feminin: "Am inchis gura tuturor. Sa le fie rusine celor care ne-au criticat"

*Un antrenor in pragul lesinului: cum a trait Ryde victoria cu Danemarca si cu ce a comparat rezultatul de la Herning

*O calificare traita cu lacrimi in ochi: cine a plans dupa succesul fabulos obtinut de Romania in sferturile Mondialu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro