O alta persoana in spatele atacului din Ansbach? Autoritatile germane afirma ca sinucigasul a fost influentat de un individ necunoscut: "A existat o legatura directa cu cineva care a avut o influenta determinanta in privinta comiterii atentatului"

O alta persoana in spatele atacului din Ansbach? Autoritatile germane afirma ca sinucigasul a fost influentat de un individ necunoscut:

Sirianul, in varsta de 27 de ani, care a detonat duminica un dispozitiv explozibil in orasul Ansbach din Germania, unde se desfasura un festival de muzica a fost direct influentat de catre o alta persoana, au indicat miercuri autoritatile locale, scrie Agerpres, citand AFP si DPA.

acum 80 luni (27 Jul 2016)

Sirianul, in varsta de 27 de ani, care a detonat duminica un dispozitiv explozibil in orasul Ansbach din Germania, unde se desfasura un festival de muzica a fost direct influentat de catre o alta persoana, au indicat miercuri autoritatile locale, scrie Agerpres, citand AFP si DPA. Reexaminand probele din device-ul atacatorului, autoritatile au stabilit ca a avut loc ''o discutie intensa'' cu o persoana nespecificata, care s-a incheiat chiar inainte de atentat, a afirmat ministrul bavarez, fara sa precizeze daca atacatorul a discutat cu un membru al SI si nici cat timp a durat discutia, informeaza Agerpres.

Noi informatii despre starea psihica a barbatului releva faptul ca sirianul, in varsta de 27 de ani, dorea ''sa se sinucida intr-un mod spectaculos'', aceste episoade declansandu-se, mai ales dupa moartea sotiei sale si a fiului lor de sase luni. In trecut, Mohammad Daleel a mai avut doua tentative de a-si pune capat zilelor, in urma acestor episoade fiind internat intr-o clinica de psihiatrie.

''In urma marturiilor si a conversatiei telefonice, se pune intrebarea daca el a vrut sa detoneze bomba in acel moment'', a subliniat Herrmann, citat de Agerpres. Un nou atac asupra Bagdadului

+Hackerii de la Anonymus trag SEMNALUL de alarma: CRIMINALII ISIS au in plan sa ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro