O agentie imobiliara a evaluat palatele din desenele animate produse de studiourile Disney

O agentie imobiliara a evaluat palatele din desenele animate produse de studiourile Disney

Castelul regelui din desenul animat "Cenusareasa", care ocupa locul al doilea in acest clasament insolit, cu un pret estimativ de 105 milioane de euro, a fost descris astfel: "curat si modern, cu o frumoasa biblioteca, care comunica in mod direct cu gradinile si cu sala de receptii".

acum 97 luni (11 May 2016)

Agentia imobiliara britanica House Network a publicat pe blogul oficial valoarea estimata a unora dintre palatele din desenele animate produse de studiourile Disney.

Desi titlul anuntului sau a starnit multe zambete in randul cititorilor, metodologia utilizata de agentia britanica a fost cat se poate de serioasa, conform huffingtonpost.fr.

Totul a fost analizat cu mare atentie pentru a afla pretul aproximativ al acestor palate, in functie de piata imobiliara engleza. 2,2 miliarde de euro pentru palatul sultanului din Aladdin

De exemplu, palatul Sultanului din "Aladdin" a fost evaluat la 2,2 miliarde de euro. Pretul s-ar datora suprafetei sale uriase, care ar fi de 106.000 de metri patrati, potrivit House Network. In schimb, daca palatul Sultanului s-ar afla la Paris, el ar costa 1,7 miliarde de euro, potrivit agentiei imobiliare franceze meilleursagents.com.

Castelul regelui din desenul animat "Cenusareasa", care ocupa locul al doilea in acest clasament insolit, cu un pret estimativ de 105 milioane de euro, a fost descris astfel: "curat si modern, cu o frumoasa biblioteca, care comunica in mod direct cu gradinile si cu sala de receptii". FOTO

Locul al treilea este detinut de castelul Bestiei din filmul animat "Frumoasa si Bestia", care a fost estimat la suma de 19 milioane de euro.

Pe pozitia a patra se afla castelul printului Eric din "Mica sirena", estimat la 5 milioane de euro.

Clasata pe locul al cincilea, casuta celor 7 pitici din "Alba ca zapada" ar reprezenta, potrivit agentiei imobiliare House Network, "locul ideal pentru aceia care ar dori sa traiasca singuri in natura". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro