O adolescenta de 15 ani acuza ca a fost violata de doi prieteni. Victima a incercat sa se sinucida de rusine

O adolescenta de 15 ani acuza ca a fost violata de doi prieteni. Victima a incercat sa se sinucida de rusine

Deocamdata declaratiile principalilor suspecti sunt confirmate de medicii de la Serviciul de Medicina Legala din Ploiesti unde a fost examinata victima. Chiar daca nu vor fi acuzati de viol, cei doi tineri, unul in varsta de 23 de ani, iar cel de-al doilea de 21 de ani, pot fi acuzati ca au intretinut relatii sexuale cu o minora.

acum 33 luni (21 Nov 2017)

Tatal victimei a fost cel care a alertat autoritatile, iar tinerii au fost adusi, marti dimineata, la audieri.

Toata povestea s-ar fi intamplat luni seara, insa, deocamdata politistii nu au suficient de multe date pentru a confirma suta la suta ca in cauza este vorba despre un viol.

Fata sustine ca luni seara a plecat cu bicicleta de acasa spre un magazin din comuna, iar pe drum s-a intalnit cu cei doi tineri pe care ii cunostea. Acestia ar fi invitat-o sa urce la ei in masina ca sa ajunga mai repede la magazin, iar fata a acceptat. Fata spune ca n-a mai ajuns la magazin si asta pentru ca cel care conducea masina a virat pe un alt drum care ducea spre padurea Cazacu din localitate. Suspectii au fost chemati la sediul Politiei din Plopeni pentru a fi audiati, insa amandoi sustin ca nu a fost vorba despre un viol, fata fiind cea care a acceptat sa intretina relatii sexuale.

Deocamdata declaratiile principalilor suspecti sunt confirmate de medicii de la Serviciul de Medicina Legala din Ploiesti unde a fost examinata victima.

Pe mana stanga, fata avea urmele superficiale de taieturi, insa aceasta a recunoscut ca singura si-a facut rau si ca ar fi incercat sa se sinucida. Este coordonata de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti care nu a decis inca daca cei doi suspecti vor fi retinuti sau nu in vederea arestarii preventive. Chiar daca nu vor fi acuzati de viol, cei doi tineri, unul in varsta de 23 de ani, iar cel de-al doilea de 21 de ani, pot fi acuzati ca au intretinut relatii sexuale cu o minora. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro