O actrita din "Totul despre sex" candideaza pentru postul de guvernator al statului New York

O actrita din

Cynthia Nixon FOTO EPA Ea a mai militat pentur casatoriilor persoanelor de acelasi sex, inainte ca instanta suprema sa aprobe aceasta lege in 2015 si a participat la strangerea de fonduri in campania electorala a primarului Bill de Blasio in 2014.

acum 66 luni (20 Mar 2018)

Potrivit The Guardian, Nixon este o cunoscuta activista in domeniul educatiei in New York. "Sunt mandra ca am absolvit o scoala publica si sunt si mai mandra ca si copiii mei merg la o scoala publica", spune ea in film. "Mi s-au oferit sanse pe care copiii newyorkezi de astazi nu le au. Nixon il va infrunta pe Cuomo, care candideaza pentru a treia oara ca guvernator, dupa ce, in 2014, a castigat la limita in fata candidatei Zephyr Teachout. Nixon, care va deveni prima femeie si primul reprezentant al minoritatii gay la conducerea New Yorkului, a devenit o aparatoare vocala pentru educatia publica la inceputul anilor 2000, cand primarul de atunci, Michael Bloomberg a propus reducerea bugetelor acestor institutii de invatamant, scrie news.ro.

Cynthia Nixon FOTO EPA Ea a mai militat pentur casatoriilor persoanelor de acelasi sex, inainte ca instanta suprema sa aprobe aceasta lege in 2015 si a participat la strangerea de fonduri in campania electorala a primarului Bill de Blasio in 2014. Nixon a vorbit in ianuarie 2017 la Marsul Femeilor si la Congresul progresistilor de la inceputul acestui an, devenind un critic al presedintelui Donald Trump. "Sunem satui de politicieni carora le pasa mai mult de titlurile din presa si de putere decat de noi". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro