Nunta lui Dragnea, un punct important in programul politic al PSD

Nunta lui Dragnea, un punct important in programul politic al PSD

Al doilea motiv este automat legat de primul - modificarea Constitutiei va fi una dintre temele centrale ale campaniei prezidentiabilului PSD in competitia cu Klaus Iohannis, care va avea dificultati in transmiterea unui mesaj transant pe aceasta tema, din cauza ca orice pozitionare ii poate aduce voturi in minus.

acum 9 luni (13 Mar 2018)

Nunta lui Liviu Dragnea devine, prin vocea celor doua doamne, doua voci importante in noua structura de conducere a PSD, un obiectiv important pe agenda partidului.

Proiectul "Sa-l insuram pe Daddy" este o necesitate politica pentru partidul de guvernamant. Daca nu ar fi dorit ca aceasta tema sa apara in spatiul public, Liviu Dragnea putea pur si simplu sa nu o aduca pe partenera sa, Irina Alexandra Tanase, la Congresul Extraordinar al PSD. Tema a fost preluata, inclusiv, de televiziunile aservite puterii, Antena 3 si RTV, care au pus-o pe tanara iubita a lui Liviu Dragnea in oglinda cu actuala prima-doamna, Carmen Iohannis. Doua sunt motivele pentru care tema casatoriei liderului PSD a fost adusa in prim-planul opiniei publice (bineinteles in afara sentimentelor puternice ce ii leaga pe cei doi iubiti): modificarea Constitutiei conform solicitarilor Coalitiei pentru Familie (dezbatere care va domina spatiul politic in urmatorii ani) si campania prezidentiala din 2019.

Proiectul "Sa-l insuram pe Daddy" este un punct important in programul politic al PSD.

Lucrurile sunt simple: un sustinator al familiei traditionale, asa cum este Liviu Dragnea, trebuie sa fie un exemplu in ochii electoratului care doreste modificarea Constitutie in ceea ce priveste redefinirea familiei. Un holtei, cum este momentan liderului PSD din punct de vedere al starii civile, nu poate avea greutate in dezbaterile pe aceasta tema. Al doilea motiv este automat legat de primul - modificarea Constitutiei va fi una dintre temele centrale ale campaniei prezidentiabilului PSD in competitia cu Klaus Iohannis, care va avea dificultati in transmiterea unui mesaj transant pe aceasta tema, din cauza ca orice pozitionare ii poate aduce voturi in minus. Cum primarul general al Capitalei este in grafic din acest punct de vedere, proiectul "Sa-l insuram pe Daddy" este un punct important in programul politic al PSD. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro