Numerologie: Ce spune ora nasterii despre personalitatea si destinul fiecaruia

Numerologie: Ce spune ora nasterii despre personalitatea si destinul fiecaruia

Aveti calitatile unui bun vorbitor, sunteti considerat un intelectual si va bucurati de tot ce inseamna lectura si scris. Va ganditi la viitor si puneti pe primul plan dezvoltarea personala, dar sunteti bucurosi sa ii ajutati si pe cei din jur atunci cand au nevoie. Va caracterizeaza o ambitie iesita din comun si sunteti foarte responsabili si capabili sa gasiti intotdeauna o solutie la orice problema. 18.00-20.00 Aveti o vointa de fier si sunteti capabil sa mutati muntii din loc.

acum 72 luni (22 Feb 2018)

Se stie ca ascendentul zodiacal este determinat de ora nasterii, iar aceasta poate spune foarte multe despre personalitatea fiecaruia.

00.02-00.04

Sunteti genul de persoana ce poate fi usor considerata materialista. De asemenea, aveti o personalitate destul de curiosa si mereu cautati ceva nou. Aveti calitatile unui bun vorbitor, sunteti considerat un intelectual si va bucurati de tot ce inseamna lectura si scris. Puteti depasi cu usurinta orice obstacol, fiind ajutat si de incapatanarea de care dati dovada. Va ganditi la viitor si puneti pe primul plan dezvoltarea personala, dar sunteti bucurosi sa ii ajutati si pe cei din jur atunci cand au nevoie.

06.00-08.00

Sunteti o fire sensibila si foarte spirituala. Aveti mari asteptari de la propria persoana si iubiti sa vedeti cum altii va apreciaza pentru ceea ce realizati.

08.00-10.00

Va place sa petreceti timpul singur si sa nu fiti in centrul atentiei. Nu tineti deloc cont de parerile celor din jur, sunteti genul care iubeste sa faca meditatie si cautati pacea interioara. Sunteti mereu disponibil pentru cei care au nevoie si raspanditi energie pozitiva.

10.00-12.00

Sunteti activi, ambitiosi si intotdeauna plini de energie. Sunteti foarte comunicativi si va bucurati mai mult de compania unor oameni care va impartasesc valorile. Sunteti un bun coleg si sunteti predispus la o constanta cautare de experiente noi.

12.00-14.00

Cu o personalitate iesita din comun, sunteti genul predispus la aventuri si foarte creativi. Va caracterizeaza o ambitie iesita din comun si sunteti foarte responsabili si capabili sa gasiti intotdeauna o solutie la orice problema. Va bucurati cand sunteti alaturi de altii si stiti exact ce va doriti de la viata.

14.00-16.00

Veti depasi ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro