Numerologie 2015: previziuni in cariera, dragoste si bani in functie de anul personal

Numerologie 2015: previziuni in cariera, dragoste si bani in functie de anul personal

Anul personal 4 Dupa trei ani de viata haotica, 2015 este anul in care vei reusi sa te aduni si sa cladesti fundatia pentru lucrurile pe care le vei realiza in anii urmatori. Anul personal 7 Pentru cei care au acest numar al anului personal, 2015 nu este un al al asumarii de riscuri, demararea unei afaceri proprii nefiind o idee inspirata. Anul personal 9 Acesta nu este anul in care te vei imbogati peste noapte si nici cel in care sa incepi proiecte noi.

acum 105 luni (11 Jan 2015)

In numerologie, stiinta care serveste astrologilor pentru aflarea destinului uman, fiecare cifra are o vibratie unica.

Ziua si luna in care te-ai nascut, asociate anului in curs, iti pot dezvalui ce te asteapta in urmatoarele 12 luni pe plan sentimental, financiar si profesional.

Pentru a afla aceste lucruri, trebuie sa-ti calculezi numarul anului personal, o cifra cuprinsa intre 1 si 9 care se schimba de la un an la altul. Iata metoda de calcul:

Pasul 1: Aduna ziua si luna de nastere pana cand vei obtine o singura cifra.

Exemplu:

Daca ziua ta de nastere este 6 aprilie, trebuie sa aduni cifra 6 cu 4 (luna a 4-a). Vei obtine cifra 10, care, adunata cu 8 (numarul anului 2015), inseamna ca anul personal pentru 2015 va fi 9. Numerologie 2015

Anul personal 1

Pentru cei care au acest numar al anului personal, 2015 se anunta foarte aglomerat, potrivit astrologyclub.org.

Acesta este primul dintr-un ciclu de 9 ani in care te vei bucura de oportunitati noi si iti vei recontura viata.

Anul personal 2

Pentru a avea succes an noul an, va trebui sa inveti sa cooperezi cu oamenii din jur.

2015 nu va fi nici pe departe un an plictisitor pentru tine, intrucat starile tale emotionale vor oscila foarte mult pana la sfarsitul anului.

Anul personal 3

Problemele sentimentale ies la suprafata dupa o perioada in care le-ai neglijat in ultimii ani si vei avea prilejul sa le clarifici, scrie astrologyclub.org. 2015 este anul in care te vei bucura de succes in activitatile creative. Vei fi mult mai fericit, pentru ca iti vei permite sa te relaxezi si sa-ti asculti trairile interioare.

Anul personal 4

Dupa trei ani de viata haotica, 2015 este anul in care vei reusi sa ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro