Numeroase HOTELURI refuza sa aiba CAMERA cu numarul 420. Motivul este ULUITOR | FOTO

Numeroase HOTELURI refuza sa aiba CAMERA cu numarul 420. Motivul este ULUITOR | FOTO

Probabil ca ai fost cazat in camera 419 sau in 421, insa niciodata in 420, asta pentru ca in multe hoteluri aceasta camera nici nu exista.

acum 52 luni (26 Apr 2016)

Probabil ca ai fost cazat in camera 419 sau in 421, insa niciodata in 420, asta pentru ca in multe hoteluri aceasta camera nici nu exista. Se pare ca proprietarii de hoteluri refuza sa aiba o camera cu acest numar dintr-un motiv cel putin ciudat. Se pare ca numarul 420 ar putea incuraja oasepetii sa aiba un comportament nepotrivit, de aceea proprietarii au incercat eliminearea raului "din radacina". Pe 20 aprilie are loc un eveniment "special" pentru toti consumatorii de iarba, fiind data organizarii festivalulul international al canabisului. Fumatorii de iarba se aduna in fiecare an, in aceasta zi, la ora 4.20 dupa amiaza, pentru a cere guvernelor din lume sa renunte la numirea marijuanei ca fiind un drog daunator. Se pare ca numarul a ajuns un simbol al acestei intalniri, devenind totodata un cosmar pentru proprietarii de hoteluri.

Potrivit mirror.co.uk, intr-un hotel din Colorado, numarul camerei, lipit pe usa, a fost furat de nenumarate ori, astfel incat administratorul cladirii nu a avut alta optiune decat sa deseneze pe usa 420.

Citeste si:

+VACANTA DE COSMAR! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro