Nume mari la Comisia SRI: Vor fi audiati Tariceanu, Maior, Coldea si Basescu

Nume mari la Comisia SRI: Vor fi audiati Tariceanu, Maior, Coldea si Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata ca a primit invitatie sa se prezinte la comisia SRI de la presedintele acesteia, senatorul PSD Claudiu Manda, si ca va merge, afirmand ca nici nu i-a trecut prin cap sa nu se prezinte.

acum 12 luni (13 Feb 2018)

Pe data de 27 februarie sa-l invitam la Comisie pe domnul George Maior, urmand ca la o saptamana dupa, 6 martie, sa vina la Comisie domnul Florian Coldea. In saptamana imediat urmatoare ii vom propune domnului Traian Basescu sa vina, cand ii permite timpul (...) urmand ca pe celelalte persoane despre care s-a vorbit in spatiul public sa stabilim cand le invitam", a declarat Manda la finalul sedintei Comisiei SRI.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata ca a primit invitatie sa se prezinte la comisia SRI de la presedintele acesteia, senatorul PSD Claudiu Manda, si ca va merge, afirmand ca nici nu i-a trecut prin cap sa nu se prezinte. Daca eu clamez ca oricine e obligat sa se prezinte in fata comisiilor de ancheta, trebuie sa ma prezint si eu, nici nu mi-a trecut prin cap ca as putea sa procedez altfel", a declarat Tariceanu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro