Numarul de circ al doamnei Lavinia Sandru, in apararea sotului ei, Darius Valcov

> Doamna si-a pus in joc talentul de actrita, aceasta fiindu-i meseria de baza, pentru a diminua efectul catastrofal al evenimentului, pentru a-l duce cumva in zona umoristica. ai putea sa o crezi cand combate prestatiile propagandistilor camuflati in haine de jurnalisti daca ai uita ca domnia sa, in calitate de jurnalist, a participat la o confruntare dintre candidatii la prezidentiale avand statutul de sotie de ministru in guvernul condus de catre unul dintre cei doi candidati; Inca nu a intrat la zdup, la Tito nu mai are cum sa treaca (cu toate ca, la experienta de traseist pe care o are, oricand poate aparea un alt Tito in viata sa), nu a plecat in Eretz, nu a innebunit, nu a plecat cu Oneteul (cu toate ca l-ar fi putut ajuta Bogdan Chireac in aceasta problema).

acum 59 luni (18 Mar 2015)

>

Doamna si-a pus in joc talentul de actrita, aceasta fiindu-i meseria de baza, pentru a diminua efectul catastrofal al evenimentului, pentru a-l duce cumva in zona umoristica. Sotul, fost primar de Slatina, trecut ca si 'mneaei prin partidele aflate la guvernare (ce-i drept, a trecut prin mai putine decat a trecut doamna-i actrita), a ajuns ministru al Finantelor in "cel mai cinstit guvern", dar l-a ajuns trecutul.

Doamna Lavinia Sandru, sotia domnului Darius Vilcov, ne da de foarte multa vreme lectii de politica, de etica, de religie... Ai putea sa o crezi atunci cand critica traseismul politic daca ai uita ca a trecut de la PDL la PIN, la PSD si apoi la UNPR; ai putea sa o crezi cand combate prestatiile propagandistilor camuflati in haine de jurnalisti daca ai uita ca domnia sa, in calitate de jurnalist, a participat la o confruntare dintre candidatii la prezidentiale avand statutul de sotie de ministru in guvernul condus de catre unul dintre cei doi candidati; ai putea sa o crezi ca uraste furtul daca ai uita ca este sotia fostului primar de Slatina, cercetat penal pentru luare de mita.

Bine, se poate spune ca deocamdata, in cazul sotului doamnei, trebuie respectata prezumtia de nevinovatie, pentru ca se afla doar in perioada de cercetari.

In deschiderea primei emisiuni de dupa inceperea anchetei asupra sotului domniei sale, pentru "a lua prajina", doamna in discutie a tinut sa recite poezia 10 membri de partid prin care Pastorel Teodoreanu ironiza si ridiculiza practicile comunistilor in anii '50, atunci cand pentru diverse culpe reale sau imaginare, mai dispareau anumiti membri. Probabil ca prin aceasta recitare doamna Lavinia Sandru, sotia fostului ministru anchetat Darius Vilcov, a vrut sa arate ca PSD-ul de astazi ar fi un fel de PMR din anii "obsedantului deceniu". In poezia lui Pastorel, disparitia fiecaruia dintre cei 10 membri de partid avea cate un motiv: "Unul a vorbit in vis", "Unul s-a rascopt din ei", "Un... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro