Numar record de masini marca Dacia sparte intr-o singura noapte intr-un oras din Romania

Numar record de masini marca Dacia sparte intr-o singura noapte intr-un oras din Romania

Numarul mare de masini sparte intr-o singura noapte confirmat si de Elena care scrie pe Facebook: "Nu numai in zona parcului Ion Dobre (s-au spart masini n.n.), ci si in zona Peco.

acum 32 luni (28 Nov 2017)

Inspectoratul Judetean de Politie Constanta a declarat ca a inregistrat pana acum doar sase plangeri ale persoanelor vatamate, in toate cazurile Politia orasului Navodari facand investigatii.

Locuitorii din Navodari sustin, insa, ca numarul masinilor sparte in noaptea de 27 spre 28 noiembrie este cu mult mai mare, depasind 50, toate fiind marca Dacia, Logan sau Duster.

"In noaptea de 27 spre 28 noiembrie, mai multe masini marca Dacia (Logan, Duster) parcate in zona parcului Ion Dobre au fost sparte. Vi se recomanda sa nu lasati lucruri de valoare in masina sau la vedere", a postat pe Facebook, consilierul local din Navodari, Costel Aurelian Dumitrascu.

Una dintre victimele hotilor, Marian, a postat si el un comentariu: "Si eu mi-am gasit masina dimineata cu usa dreapta fata intredeschisa, torpedoul deschis si toate actele din el ravasite pe scaunul pasagerului.

Numarul mare de masini sparte intr-o singura noapte confirmat si de Elena care scrie pe Facebook: "Nu numai in zona parcului Ion Dobre (s-au spart masini n.n.), ci si in zona Peco. Au spart si masina de serviciu a sotului. Vor sa dea in judecata CNAIR

Victimele criblurii de pe DN 67 se organizeaza si vor sa protesteze, dupa ce parbrizele si farurile masinilor le-au fost sparte ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro