Nu asculta de Iordanescu! Sfatul dat de Mourinho lui Alibec, pe care jucatorul Astrei il respecta cu sfintenie

Nu asculta de Iordanescu! Sfatul dat de Mourinho lui Alibec, pe care jucatorul Astrei il respecta cu sfintenie

Mi-a dat sansa sa joc din nou si sa revin la forma la care eram.Si aici, la Astra, domnul Protasov m-a bagat dupa o perioada in care nu jucasem de un an si domnul Sumudica care este in prezent si care m-a facut un fotbalist foarte bun", a mai spus fotbalistul de 25 de ani.

acum 54 luni (13 Apr 2016)

Anghel Iordanescu nu l-a convocat la ultimele amicale, cu Lituania si Spania, motivandu-si alegerea prin faptul ca varful Astrei ar trebui sa mai dea jos cateva kilograme pentru a intra in gratiile lui. Fotbalistul a raspuns ca e oricand pregatit sa joace la nationala si l-a invitat pe selectioner sa se uite la meciurile lui.

Alibec e cunoscut ca un tip care spune lucrurilor pe nume si acest lucru i se trage de la un sfat pe care i l-a dat Jose Mourinho pe vremea cand il antrena la Inter Milano. "Mourinho mi-a spus sa am mereu incredere in mine, ca toti fotbalistii sunt la fel, sa fac ce stiu, sa joc cum sunt eu. "In primul rand Gica Hagi, cand m-a luat de la Mechelen, si m-am antrenat cu ei la Viitorul. Mi-a dat sansa sa joc din nou si sa revin la forma la care eram.Si aici, la Astra, domnul Protasov m-a bagat dupa o perioada in care nu jucasem de un an si domnul Sumudica care este in prezent si care m-a facut un fotbalist foarte bun", a mai spus fotbalistul de 25 de ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro