"Nu a fost viol, ci sex surpriza. Nu meritam 5 ani pentru 5 minute", spun cei sapte violatori ai elevei din Vaslui

Presiunile asupra tinerei violate in noiembrie 2014, in timp ce se intorcea de la scoala, au inceput odata cu arestarea celor sapte agresori si au escaldat dupa ce au fost pusi in libertate. Judecatorii au decis eliberarea din arest a trei dintre cei sapte indivizi care au violat ore in sir o eleva, pana la lesin Gest incalificabil al unuia dintre cei 7 violatori din Vaslui, judecati in libertate dupa ce au violat o eleva pana la lesin: "O sa dau eu cu masina peste voi" Scrisoare deschisa adresata de ONG-uri presedintelui Iohannis si ministrului Justitiei, in cazul eliberarii celor 7 tineri care au violat o eleva din Vaslui CSM si Parchetul General, solicitate sa verifice legalitatea eliberarii celor sapte violatori din Vaslui.

acum 74 luni (13 Jul 2015)

Presiunile asupra tinerei violate in noiembrie 2014, in timp ce se intorcea de la scoala, au inceput odata cu arestarea celor sapte agresori si au escaldat dupa ce au fost pusi in libertate. Apropiatii agresorilor judecati pentru viol si lipsire de libertate spun despre victima ca "a distrus sapte familii" si ca ar fi instigat sa fie violata.

Startul campaniei de denigrare a fost dat de mama unuia dintre violatori.

Imediat dupa arestarea agresorilor, familiile lor au cerut indurare si au oferit diverse sume de bani victimei in schimbul retragerii plangerii la politie. In fata refuzului, rudele si prietenii violatorilor au acuzat-o ca ar fi ticluit un scenariu menit sa-i aduca o suma si mai mare de bani dupa ce ar fi "inscenat" violul in grup.

Captura dupa apelul postat pe Facebook de mama violatorului

Avocata care o apara pe eleva spune ca tactica de a acuza victima este practicata in majoritatea cazurilor de viol. In speta de fata, umilinta publica si presiunea la care este supusa tanara o fac sa depaseasca foarte greu trauma suferita. La inceput, cand toata lumea i-a sarit in cap cum ca ea este oarecum vinovata, ea chiar s-a simtit vinovata si chiar ma intreba daca ea a facut ceva ca sa i se intample asa ceva. Violul catalogat drept "sex surpriza"

In timp ce adolescenta este umilita si injurata, violatorii, transformati in victime, primesc mesaje de sustinere.

Razvan Rau, unul dintre cei mai infocati sustinatori ai violatorilor (Foto: Facebook)

Extrem de virulent si vulgar, tanarul ii ameninta cu "sex surpriza" pe cei care indraznesc sa sustina o alta parere decat a sa. Trei dintre ei si-au recunoscut faptele, iar judecatorii au considerat ca au constientizat gravitatea faptelor si nu mai pot influenta ancheta. Ceilalti patru au fost eliberati de instanta de control judiciar, judecatorii Tribunalulului Vaslui ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro