Novak Djokovici s-a retras din finala de la Abu Dhabi cu putin timp inainte de ora la care era programata aceasta

Novak Djokovici s-a retras din finala de la Abu Dhabi cu putin timp inainte de ora la care era programata aceasta

Daca ar fi facut-o, Novak Djokovici (1 WTA) ar fi avut sansa de a castiga pentru a patra oara consecutiv competitia de la Mubadala World Championship, insa si-a motivat decizia renuntarii printr-un comunicat: "Din pacate, nu sunt in stare sa joc finala de la Abu Dhabi.

acum 99 luni (3 Jan 2015)

Sarbul ar fi trebuit sa se dueleze cu britanicul Andy Murray (6 WTA), sambata, incepand cu ora 18.00. Daca ar fi facut-o, Novak Djokovici (1 WTA) ar fi avut sansa de a castiga pentru a patra oara consecutiv competitia de la Mubadala World Championship, insa si-a motivat decizia renuntarii printr-un comunicat:

"Din pacate, nu sunt in stare sa joc finala de la Abu Dhabi. Am avut febra de dimineata si nu ma gasesc in conditiile necesare pentru un astfel de meci. Publicul si-a aratat din nou dragostea pentru tenis, ma inspira si ma impinge de la spate sa joc cel mai bun tenis al meu.

Am avut o noua saptamana extraordinara la Abu Dhabi, am intalnit fani, am schimbat mingi cu copii si am jucat impotriva unora dintre cei mai buni jucatori din lume. Felicitari lui Andy, este mare pacat ca nu am putut sa joc impotriva lui, dar sunt sigur ca ne vom intalni din nou cat de curand". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro