Noul Suzuki Vitara: Preturile, in Romania, pentru SUV-ul japonez

Noul Suzuki VItara ofera o lista completa de echipamente de siguranta activa si pasiva: airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, airbag genunchi, ABS + EBD, ESPĀ®, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, functie de asistare la franare, sistem de asistenta la pornirea din rampa (HILL HOLD CONTROL), geamuri fata electrice, aer conditionat, sistem Auto Start & Stop motor, oglinzi retrovizoare reglabile electric, cu degivrare.

acum 61 luni (9 Mar 2015)

"Disponibil in Romania de la 1 aprilie, noul Suzuki Vitara are dimensiuni mai compacte, un design puternic, si dispune, in optiuni, de sistemul inovator de tractiune integrala ALLGRIP. De asemenea, noul Suzuki Vitara este echipat in standard cu sapte airbag-uri, inclusiv pentru genunchi in zona soferului", se arata intr-un comunicat al producatorului. Acum, noul Vitara este disponibil in sase culori de caroserie, dar si opt combinatii bi-ton. Atat interiorul, cat si exteriorul beneficiaza de numeroase optiuni de personalizare, iar pachetele Urban sau Rugged ofera o nota distincta suplimentara. Pachetul URBAN include eleron hayon tip sport, bandouri laterale cromate, ornamente proiectoare ceata cromate, iar pachetul Rugged vine cu scuturi de protectie de mari dimensiuni integrate in parasocurile fata si spate, bandouri laterale extinse de culoare neagra, ornamente proiectoare ceata de culoare neagra si protectie zona incarcare portbagaj. Emisiile de CO2 pentru motorul pe benzina (2WD) cu cutie de viteze manuala sunt de 123g/km, iar cu tractiune integrala (ALLGRIP) sunt de 130g/km. In versiunea de motorizare DDiS, emisiile sunt de doar 106g/km (2WD) si 111g/km (ALLGRIP).

O mare parte din echipamentele de siguranta sunt disponibile in standard inca de pe nivelul de echipare Cool. Noul Suzuki VItara ofera o lista completa de echipamente de siguranta activa si pasiva: airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, airbag genunchi, ABS + EBD, ESPĀ®, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, functie de asistare la franare, sistem de asistenta la pornirea din rampa (HILL HOLD CONTROL), geamuri fata electrice, aer conditionat, sistem Auto Start & Stop motor, oglinzi retrovizoare reglabile electric, cu degivrare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro