Noul Guvern. Iohannis, catre Dragnea: "Aflaram ca sunteti singurul care stie programul de guvernare; invatati-i si pe ei"

Noul Guvern. Iohannis, catre Dragnea:

UPDATE 01.20 Presedintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat, miercuri, la Realitatea TV, ca se astepta la un alt discurs din partea presedintelui Iohannis dupa ceremonia de depunere a juramantului de catre membrii guvernului Grindeanu, Dragnea apreciind ca "ar fi bine sa nu ne mai jucam cu vorbele, nici cu glumitele", scrie News.ro. Eu o sa promovez tot timpul dialogul, nu conflictul politic, dar m-as fi asteptat la altfel de discurs si altfel de observatii intr-o ceremonie de asemenea nivel si in palatul prezidential", a spus Liviu Dragnea cand a fost invitat sa comenteze discursul presedintelui Iohannis de la depunerea juramantului de catre Guvern. Presedintele PSD a aratat ca nu este preocupat de consideratiile lui Klaus Iohannis legate de programul de guvernare, dar a avertizat ca este datoria celro cu putere de decizie in statul roman sa sprijine Guvernul. Intrebat care sunt sansele elaborarii unui proiect de tara de catre comisia prezidentiala infiintata in acest scop, in conditiile unei relatii tensionate intre presedinte si coalitia de guvernamant, Dragnea a raspuns: "Niciun fel de rezerva din partea noastra. Acest Guvern nu este un guvern de vedete, de vorbitori la TV, nu este legat de alte institutii, ci este un guvern care isi asuma scopul unic al acestei guvernari: cresterea Romaniei. Cabinetul propus de Sorin Grindeanu are cel mai mare numar de ministri, nu mai putin de 26, dupa cel propus de Adrian Nastase in 2000, care avea 30 de ministri cu portofoliu sau delegati.

acum 77 luni (5 Jan 2017)

UPDATE 01.20 Presedintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat, miercuri, la Realitatea TV, ca se astepta la un alt discurs din partea presedintelui Iohannis dupa ceremonia de depunere a juramantului de catre membrii guvernului Grindeanu, Dragnea apreciind ca "ar fi bine sa nu ne mai jucam cu vorbele, nici cu glumitele", scrie News.ro.

"Romania este intr-o situatie care poate fi foarte buna sau intr-una in care decidentii din statul roman nu reusesc sa aiba capacitatea de a contribui la un climat de dialog. Eu o sa promovez tot timpul dialogul, nu conflictul politic, dar m-as fi asteptat la altfel de discurs si altfel de observatii intr-o ceremonie de asemenea nivel si in palatul prezidential", a spus Liviu Dragnea cand a fost invitat sa comenteze discursul presedintelui Iohannis de la depunerea juramantului de catre Guvern.

Presedintele PSD a aratat ca nu este preocupat de consideratiile lui Klaus Iohannis legate de programul de guvernare, dar a avertizat ca este datoria celro cu putere de decizie in statul roman sa sprijine Guvernul.

"In ce priveste cifrele la care s-a referit presedintele, eu nu de acolo imi fac probleme sub nicio forma pentru ca noi nu am facut un program de guvernare mincinos, ci unul elaborat foarte bine. Este Guvernul Romaniei si este obligatie tuturor oamenilor cu decizie in acest stat sa sprijine acest guvern si sa nu-i puna piedici.

Intrebat care sunt sansele elaborarii unui proiect de tara de catre comisia prezidentiala infiintata in acest scop, in conditiile unei relatii tensionate intre presedinte si coalitia de guvernamant, Dragnea a raspuns: "Niciun fel de rezerva din partea noastra. Noi am trimis oameni de la partid imediat cand ni s-a solicitat asta-vara in acea echipa de la Cotroceni. Nu am impiedicat cu nimic, nu avem de gand sa impiedicam. In schimb, noi nu putem sa punem in paranteze activitatea Guvernului si a Parlamentului pentru ca in fiecare zi se intampla ceva i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro