Noul filtru al Facebook te-ar putea ajuta sa vezi mai mult sau mai putin continut pentru adulti

Noul filtru al Facebook te-ar putea ajuta sa vezi mai mult sau mai putin continut pentru adulti

Facebook testeaza de ceva timp inteligenta artificiala si acum ar pregati o sarcina speciala pentru acel algoritm: identificarea continutului pentru adulti in News Feed.

acum 51 luni (2 Sep 2016)

Facebook testeaza de ceva timp inteligenta artificiala si acum ar pregati o sarcina speciala pentru acel algoritm: identificarea continutului pentru adulti in News Feed. Asta inseamna ca ai putea seta cat sa vezi: tot, doar sa fii avertizat sau sa nu primesti nimic printre actualizarile cu pisici, aniversari si share-uri de stiri. Cei care au fost inclusi in grupul de teste au vazut in partea de sus un banner cu mesajul "Remove Mature Posts From News Feed".

Ar putea fi si o optiune optimista, in sensul ca Facebook ar fi mai flexibila cu nudurile si arta care imortalizeaza nuduri. In urma cu peste un an, tabloul "Originea lumii" era cenzurat pe motiv ca are continut pentru adulti. Ca multe statui sau tablouri, si Facebook are dreptate, si arta are dreptate. Tocmai de aceea un astfel de filtru ar putea avea un scop chiar util. Hai pe Facebook ca sa stii ce-i nou si cand nu esti pe site! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro