Noul design al lui iPhone 8, confirmat chiar de o filmare cu camera ascunsa din interiorul fabricii

Noul design al lui iPhone 8, confirmat chiar de o filmare cu camera ascunsa din interiorul fabricii

Calitatea nu este una deosebita, insa este suficient cat sa ne dam seama de forma si de pozitionarea camerei de pe modelul care urmeaza sa fie lansat la jumatatea lunii septembrie.

acum 65 luni (14 Aug 2017)

Forma partii din spate a acestuia este confirmata chiar de un clip video filmat pe ascuns intr-una din fabricile in care noul terminal se afla in plin proces de productie.

In filmare putem vedea mai multi angajati care lustruiesc partile din spate ale telefoanelor iPhone 8, cu mare grija, pe masura ce acestea inainteaza pe linia de asamblare. Calitatea nu este una deosebita, insa este suficient cat sa ne dam seama de forma si de pozitionarea camerei de pe modelul care urmeaza sa fie lansat la jumatatea lunii septembrie. Asta duce spre doua posibilitati: fie Apple a renuntat definitiv la acesta, urmand sa-l inlocuiasca cu un alt mijloc biometric de verificare, precum recunoasterea faciala, fie el va fi inclus sub sticla ecranului, care va fi unul cu o singura margine mica, in partea de sus. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro