Noua parlamentari USR au innoptat in plenul Camerei Deputatilor. Barna: Vom protesta atat timp cat oamenii ies in strada

Noua parlamentari USR au innoptat in plenul Camerei Deputatilor. Barna: Vom protesta atat timp cat oamenii ies in strada

"Este cea de-a doua noapte in care deputatii USR si senatorii USR au decis sa continue protestul pentru ca primim foarte multe mesaje din tara, de la oamenii care ne-au ales si care ne felicita si se simt, in sfarsit, cumva reprezentati.

acum 57 luni (3 Feb 2017)

"Este cea de-a doua noapte in care deputatii USR si senatorii USR au decis sa continue protestul pentru ca primim foarte multe mesaje din tara, de la oamenii care ne-au ales si care ne felicita si se simt, in sfarsit, cumva reprezentati. Este un mesaj foarte incurajator si care ne transmite incredere ca decizia noastra este cea buna", a precizat deputatul USR.

Dan Barna a mai spus ca, la inceputul sedintei de plen de vineri, parlamentarii USR le vor arata colegilor de la PSD si ALDE care sunt "adevaratele mesaje ale strazii".

"In timpul manifestatiei de ieri (joi - n.r.) am colectat, am rugat cativa dintre cetatenii care au iesit in strada sa protesteze sa ne imprumute, sa ne dea pancartele lor pe care le-am adus in Parlament, iar astazi la deschiderea lucrarilor le vom arata colegilor parlamentari de la PSD si ALDE care sunt adevaratele mesaje ale strazii si care este mesajul pe care cetatenii il transmit catre Parlament", a completat purtatorul de cuvant al USR.

"Au fost noua in aceasta seara, am incercat sa ne organizam, prin rotatie, fiecare dintre noi stam in ture de cate opt ore.

"Dorinta noastra este de a ne sincroniza cu cetatenii, pentru ca intr-adevar noi consideram ca suntem reprezentantii cetatenilor si atat timp cat va fi necesar ca cetatenii sa iasa in strada, noi consideram ca este un lucru firesc ca sa protestam si noi in mediul nostru de functionare in Parlament", a conchis purtatorul de cuvant al USR. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro