Noua axa politica a lumii: Moscova-Paris-Washington. Cocosul galic ingenuncheaza in fata tatucului Putin

Apoi a insistat pe cateva probleme care ar fi trebuit sa ingrijoreze electoratul francez, anume ca Rusia nu reprezinta un pericol pentru Europa, ca sanctiunile impuse Moscovei pentru modul brutal in care a anexat Crimeea, nespecificand si alimentarea razboiului impotriva Ucrainei, sunt "nerealiste" si ca el va relansa relatiile cu Putin, bazandu-se pe un dialog solid si sincer si vor deveni parteneri in razboiul impotriva ISIS. Luna trecuta, Fabien Baussart, un afacerist din Paris apropiat de Fillon si de Putin, Randa Kassis, care face parte din "opozitia lui Assad", aia care se intalneste si da mana cu Serghei Lavrov, si Donald Trump Jr.

acum 91 luni (29 Nov 2016)

Nici nu mai conteaza cine va castiga, pentru ca amandoi si-au aratat determinarea de a intra intr-o axa Moscova-Paris-Washington, cu o politica ce nu are nimic comun cu drepturile omului, cu democratia, orientand geopolitica occidentala intr-o directie extremista, totalitarista.

Ceea ce-i ingrijoreaza pe aparatorii valorilor democratice europene este usurinta cu care niste politicieni reusesc sa deturneze popoarele de la idealurile democratice prin discursuri populiste si promisiuni de factura nationalista, dar care, in esenta, nu servesc cauza niciunui popor. Fillon s-a declarat un aparator al "valorilor franceze" si a promis ca va readuce "respectul si mandria fata de Franta" cum a fost odata! Apoi a insistat pe cateva probleme care ar fi trebuit sa ingrijoreze electoratul francez, anume ca Rusia nu reprezinta un pericol pentru Europa, ca sanctiunile impuse Moscovei pentru modul brutal in care a anexat Crimeea, nespecificand si alimentarea razboiului impotriva Ucrainei, sunt "nerealiste" si ca el va relansa relatiile cu Putin, bazandu-se pe un dialog solid si sincer si vor deveni parteneri in razboiul impotriva ISIS.

"Occidentul trebuie sa-si reconsidere relatiile cu Rusia"

Acum, chiar daca propaganda ruseasca incearca sa intoxice mass-media, este stiut, raportat la foruri internationale, ca aviatia lui Putin bombardeaza cu predilectie tinte civile in Siria, spitale, scoli si piete publice. Si face asta in sprijinul regimului criminal al lui Bashar al-Assad, care duce o politica de epurare etnico-religioasa, incercand, prin teroare, sa determine populatia majoritar sunnita sa plece. De unde uriasul val de refugiati sirieni, pe care Europa politicienilor de tip "Fillon" il vrea "limitat la minimum".

Relatia cu Rusia trece prin Damasc

Ca noile relatii ale lui Fillon cu Rusia si cu SUA lui Trump, pe care il admira, trec si prin Damasc, pe la regimul criminal al lui Assad, o dezvaluie presa franceza. Luna trecuta, Fabien B... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro