Nou protest marca Adrian Sobaru: a rupt cu masina una dintre barierele de la intrarea in curtea Guvernului

Nou protest marca Adrian Sobaru: a rupt cu masina una dintre barierele de la intrarea in curtea Guvernului

UPDATE Adrian Sobaru, electrician iluminare filmare in cadrul Serviciului Energo-Tehnologic al Televiziunii Romane, se afla in afara programului de lucru in timpul incidentului de la Guvern in care a fost implicat, au declarat reprezentantii TVR, potrivit Mediafax. Gest extrem in Parlament La sedinta comuna a Camerelor Parlamentului din 23 decembrie 2010, la care a participat premierul Emil Boc, electricianul TVR Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul salii de plen a Parlamentului, intr-o tentativa de sinucidere, in semn de protest, el strigand: "Boc, ati luat drepturile copiilor".

acum 88 luni (24 Sep 2014)

UPDATE Adrian Sobaru, electrician iluminare filmare in cadrul Serviciului Energo-Tehnologic al Televiziunii Romane, se afla in afara programului de lucru in timpul incidentului de la Guvern in care a fost implicat, au declarat reprezentantii TVR, potrivit Mediafax.

"La fel ca si ceilalti angajati ai Serviciului, Adrian Sobaru are program de lucru fractionat si, conform programarii, era in timpul liber", au mai spus reprezentantii TVR.

Pana la momentul difuzarii acestei stiri, TVR nu a precizat daca va lua masuri in ceea ce il priveste pe Adrian Sobaru, avand in vedere calitatea acestuia de angajat al Televiziunii Romane.

Sobaru, care era la volanul unui autoturism Dacia Break, a intrat in forta cu masina intr-una dintre barierele de la intrarea in curtea sediului Guvernului, potrivit Mediafax.

Adrian Sobaru a fost imobilizat de jandarmi si dus la Sectia 1 de Politie din Capitala, unde se afla si acum pentru a fi audiat, au declarat reprezentantii Politiei Capitalei.

Sobaru nu ar fi oprit deloc la bariera de la intrare si a strigat jandarmilor care l-au retinut : "Va place cum arata tara asta ?", relateaza martorii incidentului, citati de Mediafax. Foto Adrian Sobaru a rupt cu masina o bariera de la intrarea in curtea Guvernului

Potrivit acestora, Sobaru a intrat in forta, dinspre Piata Victoriei, in una dintre cele doua porti centrale ale cladirii Guvernului, cea prin care masinile demnitarilor ies din curte, fara sa incetineasca viteza.

Digi24 TV a publicat si primele imagini de la sediului Guvernului, unde Adrian Sobaru a intrat cu masina in bariera.

Greva foamei in mai

In luna mai, Adrian Sobaru, angajat al Televiziunii Romane, a intrat in greva foamei si a protestat in fata televiziunii publice.

El nu a precizat care sunt motivele pentru care a de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro