Nou protest anuntat in Piata Victoriei fata de amendamentele la Legea gratierii si marirea lefurilor bugetarilor

Nou protest anuntat in Piata Victoriei fata de amendamentele la Legea gratierii si marirea lefurilor bugetarilor

Bucurestenii se vor aduna din nou, duminica, in Piata Victoriei, iar protestul aceasta va avea mai multe teme, se arata pe pagina evenimentului anuntat pe pagina de Facebook "Coruptia ucide", potrivit Digi24.ro. Protestul vizeaza proiectul depus de Serban Nicolae pentru amendarea legii gratierii, impotriva deciziei ministrului Muncii Lia Olguta Vasilescu de a dubla salariile bugetarilor, impotriva OUG 9, impotriva OUG 79 si impotriva OUG 51/2016.

acum 33 luni (7 Mar 2017)

Bucurestenii se vor aduna din nou, duminica, in Piata Victoriei, iar protestul aceasta va avea mai multe teme, se arata pe pagina evenimentului anuntat pe pagina de Facebook "Coruptia ucide", potrivit Digi24.ro.

Protestul vizeaza proiectul depus de Serban Nicolae pentru amendarea legii gratierii, impotriva deciziei ministrului Muncii Lia Olguta Vasilescu de a dubla salariile bugetarilor, impotriva OUG 9, impotriva OUG 79 si impotriva OUG 51/2016.

1.De asta : Serban Nicolae despre amendamentele la proiectul legii gratierii: Ar beneficia aproximativ 2.700 de persoane. Nu cred ca cei care sunt corupti trebuie sa stea 3 intr-un pat, in conditii de igrasie, de igiena precara.

Coruptii trebuie sa stea la puscarie iar daca nu au conditii, conditiile trebuie facute pentru toti oamenii care stau in puscarie.

Ministrul Municii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca salariile bugetarilor mai mici de 4.000 de lei se vor dubla. De luni incepem sa avem intalniri cu sindicatele, primele care vor intra la discutii vor fi sindicatele din ordinea publica si din sanatate. (...) Pana la pragul de 4.000 lei salariile se dubleaza, dupa 4.000 lei este o crestere cu 45% a salariilor, iar dupa pragul de 7.000 lei sunt cresteri, dar nu foarte mari", a declarat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. OUG 79, care ar permite sa avem directori de spitale alesi prin concurs, nu spaga si relatii, a fost respinsa in Senat, se discuta in Camera Deputatiilor

5. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro