Nota mica pe care a dat-o ministrul Educatiei invatamantului romanesc: "Calificativul pe care l-as da invatamantului e undeva in jur de 7"

Nota mica pe care a dat-o ministrul Educatiei invatamantului romanesc:

Eu mi-am propus ca pana la finalul actualului mandat sa fac un invatamant de nota 8, iar pe mai departe, daca sunt lasat, il duc undeva la nota 10, astfel incat sa devina un invatamant fara cusur".

acum 35 luni (7 Nov 2017)

"Calificativul pe care l-as da invatamantului romanesc e undeva in jur de 7. Daca ne ajuta Dumnezeu sa guvernam sase ani de acum incolo, poate fi 10. Cred ca principalul punct slab, cel putin in ultimii sase ani, este legat de viteza cu care s-au schimbat ministrii Educatiei in Romania. Pe analiza europeana, in Romania, in ultimii sapte ani, durata medie a mandatului unui ministru a fost de sase luni. Eu cred ca de aici trebuie sa incepem, sa avem stabilitate la nivel de minister", a spus ministrul Liviu Pop. Liviu Pop, ministrul Educatiei, a mers luni in localitatea Corbii Mari, din judetul Dambovita, pentru a inaugura trei unitati de invatamant. Scoala se afla in satul Grozavesti, iar ridicarea ei a costat 1,6 milioane de lei. Liviu Pop face si o propunere, spunand ca este gata sa "transform invatamantul romanesc intr-unul de nota 10, daca sunt lasat sa-mi fac treaba ca ministru pentru urmatorii sase ani. Trebuie sa avem stabilitate la nivel de minister. Eu mi-am propus ca pana la finalul actualului mandat sa fac un invatamant de nota 8, iar pe mai departe, daca sunt lasat, il duc undeva la nota 10, astfel incat sa devina un invatamant fara cusur". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro