NOROI si glorie: Este incredibil cum SE BAT aceste FEMEI goale. Barbatii mor dupa ele | GALERIE FOTO si VIDEO

NOROI si glorie: Este incredibil cum SE BAT aceste FEMEI goale. Barbatii mor dupa ele | GALERIE FOTO si VIDEO

Potrivit unora dintre analistii "fenomenului", acesta este detestabil si injositor pentru femei, iar "lupta intre doua femei este excitanta pentru barbatii nesiguri, care au impresia ca femeile din ring se lupta pentru ei".

acum 76 luni (8 Oct 2014)

Se tavalesc in noroi fara jena, ba chiar cu placere! In general "fetele sexoase" (uneori in costum de baie, alteori goale - in functie de "pretentiile locului unde se desfasoara "actiunea") tavalindu-se si lovindu-se prin noroi atrag un mare public, constituind o consistenta sursa de bani pentru organizatorii unor asemenea intreceri.

Pentru ei

Multi ar spune ca sunt luptatoare profesioniste de wrestling, insa in ring uita ca au de respectat cateva reguli ale concursului si se lovesc fara mila una pe alta. Mai in joaca, mai in serios fetele se tavalesc prin noroi si se lupta pentru a-si impune suprematia, dovedind ca, in afara "distractiei" gloria este importanta pentru ele. Una peste alta, peste tot in lume unde se organizeaza asemenea intreceri, barbatii mor dupa fetele "innoroiate sexy si glorioase". Potrivit unora dintre analistii "fenomenului", acesta este detestabil si injositor pentru femei, iar "lupta intre doua femei este excitanta pentru barbatii nesiguri, care au impresia ca femeile din ring se lupta pentru ei". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro