Noroc chior sau providenta? Un tanar a supravietuit dupa ce a fost atacat de un sapre, un urs si un rechin

Noroc chior sau providenta? Un tanar a supravietuit dupa ce a fost atacat de un sapre, un urs si un rechin

Dylan a declarat pentru BBC ca se bucura de valurile Pacificului, in dimineata de joi, cand deodata a simtit ceva lovindu-i piciorul. "Coboram pe o carare si am crezut ca m-am intepat intr-un cactus, dar uitandu-ma mai atent, am vazut ca, de fapt, era vorba de un sarpe cu clopotei, care se incolacise."

acum 34 luni (23 Apr 2018)

Dylan a declarat pentru BBC ca se bucura de valurile Pacificului, in dimineata de joi, cand deodata a simtit ceva lovindu-i piciorul.

"Am vazut cum rechinul se plimba pe sub picioarele mele si atunci am inceput sa-l lovesc si am inotat spre mal cat de repede am putut."

Rechinul, banuit a fi un rechin-tigru de aproape doi metri, a lasat semne distinctive pe piciorul lui Dylan, care a avut nevoie de cateva copci.

Tanarul pasionat de activitati in natura calatoreste cu rucsacul in spate prin SUA si Canada, de cativa ani. Ca sa se poata intretine, isi ia tot soiul de joburi, de la muncitor in ferma, pana la instructor in metode de supravietuire.

Bunicul sau a fost prima persoana care l-a invatat tehnicile de supravietuire, inca de pe vremea cand avea patru ani.

Dylan a avut ghinionul sa puna in aplicare una dintre aceste tehnici si in iulie, anul trecut, cand s-a trezit din somn direct in gura unui urs de 136 de kilograme.

Desi a ramas cu cicatrici si vindecarea ranilor nu a fost una usoara, tanarul nu a renuntat la stilul sau de viata aventuros.

"Coboram pe o carare si am crezut ca m-am intepat intr-un cactus, dar uitandu-ma mai atent, am vazut ca, de fapt, era vorba de un sarpe cu clopotei, care se incolacise."

Dylan, pe atunci adolescent, a luat decizia de a nu merge la spital, pentru ca si-a dat seama ca sarpele nu il injectase cu mult venin.

Intrebat daca crede ca va mai avea astfel de experiente periculoase, Dylan McWilliams a spus ca atunci cand iti petreci cea mai mare parte a timpului in natura, orice se poate intampla. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro