Nora omului de afaceri Dan Adamescu acuza autoritatile romane ca au incercat sa o rapeasca pe strada, in Londra

Nora omului de afaceri Dan Grigore Adamescu a acuzat autoritățile romane că au incercat să o răpească de pe o stradă din Londra, scrie publicația britanică The Telegraph. Publicația britanică mai amintește și că Romania și Bulgaria sunt etichetate de UE drept țări cu un grad mare de corupție, iar că fostul premier Victor Ponta se luptă cu acuzațiile de evaziune fiscală și spălare de bani.

acum 64 luni (9 Jan 2017)

Nora omului de afaceri Dan Grigore Adamescu a acuzat autoritățile romane că au incercat să o răpească de pe o stradă din Londra, scrie publicația britanică The Telegraph.

Adriana Constantinescu, soția lui Alexander Adamescu, a povestit că doi bărbați mascați au incercat să o tarască intr-o mașină parcată in apropierea locuinței sale din Londra. Ea a declarat că tentativa de răpire face parte dintr-o campanie sponsorizată de statul roman pentru a-l intimida pe soțul ei și familia acestuia. Cand s-au apropiat de mine, m-am aruncat la pămant și m-am luptat cu ei, pană cand un vecin mi-a auzit țipetele și a venit alergand să mă ajute. Și un taximetrist, care avea un client in mașină, a tras pe dreapta și a sunat la Poliție. Deși cei doi nu au vorbit, am știut că au legătură cu autoritățile romane, pentru că m-au atacat pe mine, deși nu aveau nici o intenție să mă jefuiască. Nu incerci să răpești din senin pe cineva, in apropiere de grădinița unde iși duce copiii.

Scotland Yard a precizat că ancheta este in desfășurare, dar că nu au fost făcute arestări și sunt puține piste de urmărit.

Omul de afaceri Dan Adamescu este internat in stare foarte gravă in spital, cu septicemie. Omul de afaceri Dan Adamescu, in stare foarte gravă la spital. Doar sora lui a primit, cu greu, dreptul să-l viziteze

Familia Adamescu acuză statul roman că a fabricat un dosar de mită pentru compania de asigurări Astra, care era cea mai mare firmă din domeniu in țară, mai notează publicația The Telegraph.

Publicația britanică mai amintește și că Romania și Bulgaria sunt etichetate de UE drept țări cu un grad mare de corupție, iar că fostul premier Victor Ponta se luptă cu acuzațiile de evaziune fiscală și spălare de bani.

Citește și: Curtea de Apel București a admis contestația omului de afaceri Dan Adamescu, de revocare a controlului judiciar pe ca... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro