Noile Samsung Galaxy A sunt excelente pentru cine nu isi va permite Galaxy S8

Noile Samsung Galaxy A sunt excelente pentru cine nu isi va permite Galaxy S8

Galaxy A este o serie de telefoane prin care Samsung a intrat pe segmentul "aspect premium, dotari decente si pret bun". Altfel, A3 are 2GB de memorie RAM si 16GB de stocare, pe cand A5 are 3GB de RAM si 32GB de stocare.

acum 50 luni (3 Jan 2017)

Galaxy A este o serie de telefoane prin care Samsung a intrat pe segmentul "aspect premium, dotari decente si pret bun". Din pacate, pe piata din Romania vor fi doar A3 si A5, astfel ca daca vrei unul cu ecran mai mare, va trebuie sa il comanzi din alta parte.

Galaxy A3 are un ecran de 4,7 inci si este cel mai slab dotat, pe cand Galaxy A5 are unul de 5,2 inci si e cea mai inspirata alegere. Noua serie se remarca printr-un design similar Galaxy S7: rama de metal si sticla 3D pe partea din spate. Exista butonul Home pe fata, nicio diferenta notabila intre versiuni si nuantele de culoare: Black Sky, Gold Sand, Blue Mist si Peach Cloud. Camera principala si frontala sunt de 16 megapixeli, pe Galaxy A5, si de 13MP, respectiv 8MP, pe A3.

Bine, si acum cea mai buna veste: sunt rezistente la apa, certificare prin standardul IP68. Incarcarea se face prin USB-C, adica si Galaxy S8 va avea asa ceva, iar functionalitatea Always on Display e adusa acum pe seria A. Primesti notificari pe ecranul blocat, vezi calendarul sau ceasul, iar asta ar trebui sa se intample cu un consum redus de energie. Altfel, A3 are 2GB de memorie RAM si 16GB de stocare, pe cand A5 are 3GB de RAM si 32GB de stocare. Hai pe Facebook ca sa stii ce-i nou si cand nu esti pe site! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro