Noile MacBook Pro de la Apple ne arata ca laptopurile nu mai pot fi revolutionare

Noile MacBook Pro de la Apple ne arata ca laptopurile nu mai pot fi revolutionare

Si pe lista de taieri: noile sisteme nu mai includ niciun port USB standard, HDMI, DisplayPort, cititor de SD sau orice alta mufa cu care te-ai obisnuit, dar ai mufa de casti. Aceasta particularitate inseamna ca, fie sunteti incantati de cursa mai mica a tastelor, fie vedeti in aceasta optiune de design, o sursa de stress ce trebuie eliminata.

acum 54 luni (28 Oct 2016)

Nu mai ai porturi clasice de USB, slot pentru card SD, dar ai un Touch Bar si Touch ID.

Touch Bar tine locul tastelor functionale F1 - F12, pe care, daca le accesati destul de des, acestea vor fi semnificativ mai greu accesibile.

Si pe lista de taieri: noile sisteme nu mai includ niciun port USB standard, HDMI, DisplayPort, cititor de SD sau orice alta mufa cu care te-ai obisnuit, dar ai mufa de casti.

Sunt patru porturi USB-C, doua pe o parte si doua pe cealalta, dintre care oricare poate fi folosit pentru incarcarea cu energie electrica. Laptopurile vor fi disponibile in diagonale de 13 sau 15 inci, ecran Retina, sunt mai subtiri si mai usoare si in nuantele de culoare cu care Apple te-a obisnuit.

Iar in touchpad a fost integrata tehnologia 3D Touch de pe iPhone. Si tastatura este aceeasi de la modelul MacBook lansat anul trecut, cu taste mai scunde si un mecanism nou de feedback.

Cat despre MacBook Air, in locul lui Apple aduce un MacBook Pro de 13 inci cu ecran Retina. Rezolutia de pe Air era deja prea scazuta. Cel mai ieftin MacBook Pro actual poate fi achizitionat cu cele mai recente procesoare Intel si IGP-uri Intel Iris Pro.

Aceasta particularitate inseamna ca, fie sunteti incantati de cursa mai mica a tastelor, fie vedeti in aceasta optiune de design, o sursa de stress ce trebuie eliminata. Spatiul de stocare variaza de la 256GB pana la 512GB sau 1Tb, in functie de suma pe care o aveti disponibila pentru investitie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro