Noile generatii sunt deschise spre a experimenta mai multe practici sexuale

Noile generatii sunt deschise spre a experimenta mai multe practici sexuale

Desfiintarea tabuurilor "Modificarile din practicile pe care le vedem aici sunt in concordanta cu extinderea altor aspecte ale experientei sexuale a tinerilor si sunt, probabil, surprinzatoare dat fiind contextul social in continua schimbare si numarul tot mai mare de influente asupra comportamentului sexual", a spus Kaye Wellings, autorul principal al studiului si profesor de sanatate sexuala si reproductiva la Scoala de Igiena si Medicina din Londra.

acum 28 luni (20 Nov 2017)

Expertii au analizat raspunsurile la un sondaj national privind sexul, care a avut loc la fiecare 10 ani, incepand cu 1990, in Marea Britanie. Conform rezultatelor, unul din 10 adolescenti au declarat ca au incercat sex anal pana la varsta de 18 ani, scrie bbc.com.

Sexul vaginal si oral sunt totusi cele mai frecvente tipuri de activitate sexuala intre tinerii de sex opus.

Conform cercetatorilor, societatea a devenit mai permisiva si mai putin predispusa la a judeca atunci cand vine vorba de experimentele sexuale. Desfiintarea tabuurilor

"Modificarile din practicile pe care le vedem aici sunt in concordanta cu extinderea altor aspecte ale experientei sexuale a tinerilor si sunt, probabil, surprinzatoare dat fiind contextul social in continua schimbare si numarul tot mai mare de influente asupra comportamentului sexual", a spus Kaye Wellings, autorul principal al studiului si profesor de sanatate sexuala si reproductiva la Scoala de Igiena si Medicina din Londra.

Pe de alta parte, autorii studiului sustin ca ca internetul si mass-media ar fi putut juca un rol in descompunerea tabuurilor sexuale. Totusi, exista foarte putine cercetari despre sexul anal si motivatia din spatele acestei practici", a spus Graham, adaugand ca sunt necesare mai multe studii pentru a le oferi tinerilor informatiile necesare pentru sanatatea lor sexuala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro