Noi rafuieli in PNL. Ce lider a denuntat intoxicari de presa din partea colegilor sai si in ce organizatii au fost alegeri cu scandal

Noi rafuieli in PNL. Ce lider a denuntat intoxicari de presa din partea colegilor sai si in ce organizatii au fost alegeri cu scandal

De altfel, intr-un discurs tinut la alegerile pentru PNL Cluj, Predoiu a trecut la un atac direct si la adresa "Cooperativei", cel luat la tinta fiind Teodor Atanasiu, unul dintre liberalii care pregatesc candidatura lui Cristian Busoi. "Elogiile la adresa dumneavoastra si in special la adresa lui Emil Boc (primar al municipiului Cluj Napoca - n.r.) vin acum si de la unii care ne spuneau ca nu mai e cazul sa candideze", a declarat Predoiu.

acum 69 luni (23 Apr 2017)

Intalnirea organizatiilor liberale din Transilvania, desfasurata la Cluj, a avut drept scop stabilirea unui candidat puternic pentru Congresul din iunie.

Surse participante la intalnirea de la Cluj au declarat pentru "Adevarul" ca Ilie Bolojan le-a promis colegilor ca va da raspunsul final privind candidatura miercuri, dupa alegerile din organizatia PNL Bihor. Si Predoiu a lasat de inteles ca in cazul candidaturii lui Bolojan se va retrage si il va sustine", au declarat surse politice pentru "Adevarul". Cu cat mai mult vorbesc ei mincinos despre presupusa mea retragere din cursa, cu atat mai ferma e hotararea mea sa candidez ", a afirmat Predoiu, care a subliniat ca niciodata nu va merge pe jocuri de culise. De altfel, intr-un discurs tinut la alegerile pentru PNL Cluj, Predoiu a trecut la un atac direct si la adresa "Cooperativei", cel luat la tinta fiind Teodor Atanasiu, unul dintre liberalii care pregatesc candidatura lui Cristian Busoi. "Elogiile la adresa dumneavoastra si in special la adresa lui Emil Boc (primar al municipiului Cluj Napoca - n.r.) vin acum si de la unii care ne spuneau ca nu mai e cazul sa candideze", a declarat Predoiu. In 2015, Atanasiu declara ca Boc nu ar mai trebui sa candideze la locale, un mesaj asemanator fiind atunci dat si de Ludovic Orban, un alt contracandidat al lui Predoiu pentru sefia PNL. Membrii filialei municipale Iasi a PNL s-au reunit, vineri seara, pentru a-si alege presedintele, insa dupa cinci ore de tensiuni si controverse s-a decis organizarea unui al doilea tur, in alta zi, intre primii doi clasati, dupa ce initial deputatul Marius Bodea fusese anuntat castigator. Bodea a incercat sa forteze victoria, cu toate ca nu obtinuse jumatate plus unu din totalitatea voturilor, acesta dorind sa nu fie luate in calcul voturile nule, adica tocmai acelea care declansau automat organizarea unui al doilea tur intre el si Dorin Dobrincu.

Pe de alta parte, la Vaslui, deputatul... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro