Noi proteste in Bucuresti, dupa deciziile luate de Curtea Constitutionala: "CCR Dragnea nu e CeCeRem noi!"

Noi proteste in Bucuresti, dupa deciziile luate de Curtea Constitutionala:

UPDATE 19.50 Primii protestatari s-au strans la fantana de la Universitate si scandeaza "Uniti salvam toata Romania" si "PSD ciuma rosie" FOTO Elena Stolerciuc/Adevarul Pe pagina de Facebook "CCR Dragnea nu e CeCeRem noi!", sunt criticate deciziile "politice" luate de Curtea Constitutionala si se arata ca "DNA si Parchetul General, institutiile care conduc lupta anticoruptie in Romania, sunt supuse zilnic asalturilor virulente".

acum 35 luni (23 Jul 2017)

UPDATE 21.20 Grupul de aproximativ 40 de persoane a ajuns in fata Casei Poporului.

UPDATE 21.00 Pe drumul spre Piata Unirii, s-au mai alaturat cativa protestatari grupului de manifestanti, astfel ca in jur de 80 de persoane merg in mars spre CCR. Se scandeaza "Uniti salvam toata Romania" si "Justitie, nu coruptie"

UPDATE 20.40 Manifestantii au tinut un moment de reculegere pentru politistul ucis la Suceava, inainte a pleca in mars spre CCR.

UPDATE 19.50 Primii protestatari s-au strans la fantana de la Universitate si scandeaza "Uniti salvam toata Romania" si "PSD ciuma rosie"

FOTO Elena Stolerciuc/Adevarul

Pe pagina de Facebook "CCR Dragnea nu e CeCeRem noi!", sunt criticate deciziile "politice" luate de Curtea Constitutionala si se arata ca "DNA si Parchetul General, institutiile care conduc lupta anticoruptie in Romania, sunt supuse zilnic asalturilor virulente".

CCR a devenit inamicul valorilor democratice

"Urmarim neputinciosi cum, de mai bine de un an, Curtea Constitutionala a Romaniei ia decizii la comanda politica, prin rastalmacirea legii fundamentale, prin incalcarea propriilor regulamente de functionare si prin crearea unor precedente periculoase, aratand o grija disproportionata pentru drepturile faptasilor, in detrimentul victimelor. In acest moment CCR a devenit, in mod paradoxal, inamicul valorilor democratice si europene prin atitudinea servila fata de puterea corupta, care a mers pana la cenzurarea brutala a opiniei concurente a unui judecator al Curtii, neaservit intereselor lui Liviu Dragnea si gastii lui de penali" arata pagina evenimentului.

Libertatea si democratia, calcate in picioare

Organizatorii sustin ca "libertatea si democratia pentru care ne luptam din 1989 sunt calcate in picioare de un grup infractional al carui singur scop este folosirea dupa bunul plac a institutiilor statului si a legilor modificate pentru a eluda justiti... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro