Noi proteste fata de Revolutia fiscala a lui Dragnea si Tudose sunt anuntate pentru duminica seara in Bucuresti, in tara si in diaspora

Proteste fata de Revolutia fiscala, precum si fata de proiectele de modificare a legilor Justitiei sunt anuntate pentru duminica seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara si in diaspora. Organizatorii spun ca "sediul PSD nu este un obiectiv militar de siguranta nationala", astfel ca manifestantii pot veni cu hartie igienica, facand referire la protestul de miercuri fata de modificarea legilor Justitiei, cand jandarmii au incercat sa confiste sulurile de hartie igienica pe care oamenii le adusesera in Piata Victoriei pentru a le arunca spre cladirea Guvernului.

acum 38 luni (12 Nov 2017)

Proteste fata de Revolutia fiscala, precum si fata de proiectele de modificare a legilor Justitiei sunt anuntate pentru duminica seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara si in diaspora. In Bucuresti, oamenii se vor aduna in fata Guvernului, urmand sa plece in mars spre sediul PSD de pe Kiseleff, in care sa arunce cu hartie igienica.

Protestatarii ar urma sa se adune in Piata Victoriei din Capitala, iar apoi sa plece catre sediul PSD de pe Kiseleff. Organizatorii spun ca "sediul PSD nu este un obiectiv militar de siguranta nationala", astfel ca manifestantii pot veni cu hartie igienica, facand referire la protestul de miercuri fata de modificarea legilor Justitiei, cand jandarmii au incercat sa confiste sulurile de hartie igienica pe care oamenii le adusesera in Piata Victoriei pentru a le arunca spre cladirea Guvernului. Este responsabilitatea noastra, este viitorul nostru in joc, tine de fiecare dintre noi, este necesar sa luam atitudine si sa nu le mai permitem sa isi bata joc. Vestea buna, Sediul PSD nu este un obiectiv militar de siguranta nationala, asa cum este Guvernul, deci puteti sa aduceti hartie igienica cu voi", se mai precizeaza in postarea de pe reteaua de socializare.

De asemenea, organizatorii spun ca Revolutia fiscala a avut si efecte imediate, precum cresterea cursului euro si scumpirea combustibilului. (60 de milioane de euro ne datoreaza Dan Voiculescu si inca 114 Radu Mazare.

Alte proteste fata de Revolutia fiscala vor avea loc la Alba Iulia (in fata Prefecturii), Arad (in fata Primariei), Alexandria (Casa de Cultura), Baia Mare (Piata Revolutiei), Bistrita (Piata Petru Rares), Brasov (Prefectura), Braila, Constanta (Prefectura), Constanta (Piata Mihai Viteazu), Focsani (Piata Unirii), Galati (Prefectura), Iasi (Piata Unirii), Oradea (Piata Unirii), Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Resita (Centrul civic), Targu Mures (Prefectura), Targu Ocna (Primarie) si Timisoara (Piata Victoriei).

Si romani... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro