Noi dezvaluiri in dosarul avionului prabusit in Alpi: Copilotul s-a tratat pentru SUICID

Citeste si: Avionul prabusit in Alpi: Expertii israelieni vor ajuta la cautarea ramasitelor umane Parchetul din Dusseldorf a subliniat ca nu a fost gasita nicio scrisoare care sa anunte o eventuala intentie de a prabusi un avion sau de a revendica accidentul de marti.

acum 50 luni (31 Mar 2015)

'Copilotul a fost in tratament psiho-terapeutic pentru tendinte suicidare in urma cu multi ani, inainte de a-si obtine permisul de pilotaj', a declarat procurorul orasului Dusseldorf (landul Renania de Nord-Westfalia), Ralf Herrenbruck.

Dupa aceasta si 'pana recent, au avut loc alte consultatii la medic, in timpul carora au fost acordate concedii medicale, insa fara sa fie atestate tendinte suicidare sau agresivitate la adresa altuia', a adaugat procurorul, intr-o scurta declaratie scrisa, fara a preciza motivul acestor consultatii si al concediilor medicale.

Citeste si: Avionul prabusit in Alpi: Expertii israelieni vor ajuta la cautarea ramasitelor umane

Parchetul din Dusseldorf a subliniat ca nu a fost gasita nicio scrisoare care sa anunte o eventuala intentie de a prabusi un avion sau de a revendica accidentul de marti.

Nimic 'din mediul lui familial, personal sau de la locul sau de munca' nu a permis pana acum sa se descopere informatii privind eventuale motivatii, a adaugat Parchetul german.

Citeste si: Bunicul copilotului sinucigas ar fi fost din Romania

Andreas Lubitz (28 de ani) este suspectat ca a prabusit deliberat avionul companiei germane low-cost Germanwings, ucigand 149 de persoane si pe el insusi. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro