Noi dezvaluiri din lotul feminin de gimnastica: "Camera 3 de la Izvorani era un fel de beci al torturii

Noi dezvaluiri din lotul feminin de gimnastica:

Cum sa minti si ce progrese sa faci, cand te dor mainile, picioarele, soldul, ce sa intelegi dintr-un exercitiu la sol, sau la barna, pentru ca nu stii ce sa urmaresti mai intai, sa aterizezi in siguranta, sa-ti protejezi piciorul care te doare, sa fii zambitoare, sa nu uiti continuarile.

acum 45 luni (5 Jan 2017)

Pot sa spun despre Stefania Orzu, care nu mai putea sa mearga cand a plecat de la Izvorani, Cristina Vrabie a facut operatie la genunchi, Madalina Blendea a fost aproape de septicemie. Stiu ca am fost la Medicover, de unde mi s-a recomandat o pauza de cel putin doua saptamani, dar doctorita Beldie a spus ca nu trebuie sa fac pauza si m-am antrenat cu dureri groaznice. Cum sa minti si ce progrese sa faci, cand te dor mainile, picioarele, soldul, ce sa intelegi dintr-un exercitiu la sol, sau la barna, pentru ca nu stii ce sa urmaresti mai intai, sa aterizezi in siguranta, sa-ti protejezi piciorul care te doare, sa fii zambitoare, sa nu uiti continuarile. Ce fel de oameni sunt antrenorii care urla la tine, care te fac in toate felurile, incepand cu mincinoasa si continuand cu tot felul de invective? Pe langa aceste trei cauze importante, care au dus la ratarile din partea fetelor, mai erau si umilintele la care eram expuse - nu vreau sa vorbesc de altcineva, decat de mine. Camera 3 de la Izvorani a fost pentru mine ca un fel de beci al torturii - era un apartament, de fapt, unde am stat aproape trei ani singura, pentru ca Adela Popa le invata pe fete sa nu ma bage in seama. Aceasta era atmosfera la lot, dar nu toate gimnastele aveau parte de rele tratamente, unele erau in gratiile Adelei Popa si aveau program preferential - cand veneau parintii in vizita la mine, eu aveam timpul limitat, pe cand al colegei in cauza nu exista asa ceva, ba chiar parintii ei puteau ramane la hotel, dupa o plimbare de-o zi, nu dau nume, nu mai are rost, acum. Eu eram o copila si sufeream din pricina acestor nedreptati, dar nici nu consideram de cuviinta sa ma duc cu cadouri la antrenoare - credeam ca aici am venit sa facem performanta adevarata", a marturisit Asiana Peng in revista Ilfov Sport.

Citeste si:

Marturia cutremuratoare a gimnastei Asiana Peng: "La Izvorani am aflat ca poti sa si mori de foame. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro