Noi dezvaluiri despre Whitney Houston, facute de fostul sot: a mintit ca a pierdut o sarcina. "Am lovit-o peste fata"

Noi dezvaluiri despre Whitney Houston, facute de fostul sot: a mintit ca a pierdut o sarcina.

Cantaretul R&B Bobby Brown a publicat volumul de memorii "Every Little Step", mare parte a paginilor fiind dedicate mariajului de 15 ani cu Whitney Houston. Pe de alta parte, mama regretatei artiste a declarat pentru revista "People" ca interviul acordat de Brown a dezamagit-o profund, fiind de parere ca s-a folosit de imaginea fiicei ei pentru a promova o carte care se presupune ca este despre viata lui. Cantareata, actrita, producatoare si model, Whitney Houston, considerata una dintre cele mai bune si de succes voci ale industriei muzicale, a murit, in februarie 2012, la varsta de 48 de ani, fiind gasita inecata in cada baii din hotelul Beverly Hilton, cu o seara inainte de gala de decernare a premiilor Grammy.

acum 81 luni (17 Jun 2016)

Cantaretul R&B Bobby Brown a publicat volumul de memorii "Every Little Step", mare parte a paginilor fiind dedicate mariajului de 15 ani cu Whitney Houston.

Inaintea de lansarea cartii, artistul a acordat un interviu postului ABC in care a dezvaluit, printre altele, ca regretata Whitney Houston a avut o relatia cu una dintre asistentele sale personale, Robyn Crawford, dar si cu raperul Tupac. De asemenea, Brown sustine ca, la randul lui, a avut aventuri cu Madonna si cu Janet Jackson.

Pe de alta parte, mama regretatei artiste a declarat pentru revista "People" ca interviul acordat de Brown a dezamagit-o profund, fiind de parere ca s-a folosit de imaginea fiicei ei pentru a promova o carte care se presupune ca este despre viata lui.

In fragmentele din carte publicate de revista "People", Bobby Brown face noi marturisiri, printre care faptul ca Whitney Houston consuma droguri in prezenta fiicei sale, a avut numeroase aventuri cu artisti si producatori, dar si ca a mintit ca a pierdut o sarcina. Redam in continuare cateva pasaje din volumul de memorii al lui Bobby Brown. Bobby Brown si Whitney Houston erau adesea drogati in prezenta fiicei lor

"In mod ciudat, dependenta de droguri a lui Whitney a devenit chiar mai mare dupa ce s-a nascut Bobbi Kris. Probabil a fost un soi de razbunare pentru ca in lunile de sarcina a fost obligata sa renunte la consumul de droguri.

Whitney Houston si Bobby Brown, alaturi de fiica lor, Bobbi Kristina FOTO Guliver/Getty Images Whitney Houston a fost victima violentei domestice

"Whitney a incercat sa ma opreasca sa-l lovesc pe dealerul nostru de droguri. S-a intamplat intr-o fractiune de secunda, am fost si eu uimit si am regretat. Circumstantele loviturii, indiferent de ce a facut ca sa ma incite, nu au mai contat. Whitney Houston avea un apetit sexual puternic

"Whitney era o ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro