Noi dezvaluiri despre Michael Jackson: "Mi-a spus ca ne iubim si ca ce facem se numeste dragoste"

Noi dezvaluiri despre Michael Jackson:

Wade Robson, coregraf australian care, in trecut, a fost unul dintre cei mai fermi aparatori ai lui Michael Jackson in procesele de molestare sexuala, pretinde acum ca megastarul si oamenii din jurul lui au dezvoltat si au condus ceea ce poate sa fie numita "cea mai sofisticata operatiune de abuzuri sexuale asupra copiilor pe care lumea a vazut-o vreodata", scrie "Daily Mail". Inainte de moartea sa, starul acumulase datorii de 500 de milioane de dolari, dar, dupa 2009, fondul care administreaza averea megastarului - Michael Jackson Estate - in numele mamei si al celor trei copii ai cantaretului, a reusit, gratie unor afaceri prospere, sa incaseze peste 1,4 miliarde de dolari, potrivit unei carti despre imperiul Jackson, intitulata "Michael Jackson Inc.", lansata in Statele Unite in 2014.

acum 56 luni (15 Sep 2016)

Wade Robson, coregraf australian care, in trecut, a fost unul dintre cei mai fermi aparatori ai lui Michael Jackson in procesele de molestare sexuala, pretinde acum ca megastarul si oamenii din jurul lui au dezvoltat si au condus ceea ce poate sa fie numita "cea mai sofisticata operatiune de abuzuri sexuale asupra copiilor pe care lumea a vazut-o vreodata", scrie "Daily Mail". Companii create pentru localizarea, atragerea si seducerea copiiilor

Robson, care l-a intalnit pentru prima data pe Michael Jackson pe cand avea cinci ani, a facut aceste acuzatii intr-o noua plangere impotriva MJJ Productions si MJJ Ventures, doua companii care se ocupa de distribuirea materialelor de divertisment realizate de Jackson. In plangere, Robson arata ca Staikos a contactat-o pe mama lui, pe cand el avea sapte ani, pentru a merge la Disneyland California, acolo unde urma sa cante, dupa ce, cu doi ani inainte se intalnise cu Jackson in Australia, unde castigase un concurs de dans organizat de MJJ Productions.

Wade Robson, intr-un costum asemanator purtat de Michael Jackson, alaturi de Regele muzicii pop FOTO "Daily Mail"

Cum l-a abuzat Michael Jackson pe coregraf

In timpul vizitei din California, Wade Robson spune ca el si familia lui au fost invitati sa doarma la Neverland, ferma unde traia Michael Jackson. Atunci a fost prima noapte in care se pare ca Robson a fost abuzat sexual de catre Michael Jackson, scrie si "Hollywood Reporter". Robson spune ca abuzurile au continuat pana cand a implinit 14 ani, dar au devenit mai putin frecvente atunci cand "a inceput sa dea semne de pubertate", motiv pentru care Michael Jackson "nu a mai fost interesat de el din punct de vedere sexual".

In anii in care au urmat, Robson a fost citat la tribunal pentru a dovedi acuzatiile de molestare sexuala, iar in declaratiile sale spunea ca Jackson il chema si il instruia, "pentru a-l spala pe creie... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro