Noi audieri in cazul pacientilor care au murit la Spitalul de Arsi din Capitala

Noi audieri in cazul pacientilor care au murit la Spitalul de Arsi din Capitala

De altfel, mai multe persoane au fost audiate de anchetatori inca de saptamana trecuta. O pacienta de 79 de ani a fost adusa cu ambulanta din provincie, avand leziuni grave provenite de la muscaturi de caine.

acum 91 luni (19 Jul 2016)

De altfel, mai multe persoane au fost audiate de anchetatori inca de saptamana trecuta. Pe 15 iulie au dat declaratii medicul sef al Sectiei de Terapie Intensiva, Adrin Stanculea, si asistenta sefa a ATI. Pe 18 iulie au fost audiati mai multi angajati ai spitalului, printre care si Maricela Ardeleanu, medic primar Spitalul de Arsuri. Un medic a filmat scene ingrozitoare in care se vede cum ranile unui pacient internat la Spitalul de Arsi din Capitala sunt pline de larve. O pacienta de 79 de ani a fost adusa cu ambulanta din provincie, avand leziuni grave provenite de la muscaturi de caine.

Pentru ca se afla in soc hemoragic, pacientei i s-a facut o transfuzie de sange. Doar ca femeia a primit sange din grupa A pozitiv in loc de grupa B, cea pe care o avea.

Ministrul Sanatatii: "Singura masura rezonabila este inchiderea spitalului"Vlad Voiculescu a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a discutat de mai multe ori despre inchiderea Spitalului de Arsi. "Este inacceptabil ca dupa 6 luni de la Colectiv noi sa nu fi invatat nimic, spitalul nu ofera conditii proprii pentru pacienti si pentru personalul medical. Au fost verificati, exista o problema de management, o problema de infrastructura. Voiculescu spune ca prioritatea sa este relocarea Spitalului de Arsi din Capitala, unde situatia este grava, el spunand ca a luat in calcul de mai multe ori inchiderea acestei unitati. "Exista mai multe variante de relocare: relocarea spitalului sau doar a unei sectii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro