Noaptea mintii: Consiliul Europei INCURAJEAZA imigratia ILEGALA

Noaptea mintii: Consiliul Europei INCURAJEAZA imigratia ILEGALA

Secretarul Consiliului Europei, Thorborn Jagland, citat de Agerpres, a declarat luni: "Trebuie ca statele sa creeze 'ziduri de protectie' pentru a distinge munca prestatorilor de servicii sociale de activitatile care urmaresc combaterea imigratiei si mentinerea ordinii."

acum 85 luni (10 May 2016)

Consiliul Europei a facut un apel catre statele membre sa nu incrimineze asistenta sociala pentru imigrantii ilegali, iar serviciile sociale sa nu comunice datele personale ale acestor imigranti.

Secretarul Consiliului Europei, Thorborn Jagland, citat de Agerpres, a declarat luni:

"Trebuie ca statele sa creeze 'ziduri de protectie' pentru a distinge munca prestatorilor de servicii sociale de activitatile care urmaresc combaterea imigratiei si mentinerea ordinii."

Consiliul Europei a avertizat sa nu se incrimineze asistenta sociala si umanitara pentru imigrantii ilegali, deoarece aceasta ar incuraja intoleranta si rasismul.

La randul sau, presedintele Comisiei Europene impotriva Rasismului si Intolerantei, organ al Consiliului Europei, a declarat:

"Este extrem de contraproductiv pentru drepturile omului sa se instaureze o ‘infractiune de solidaritate’."

Consiliul Europei sustine ca porneste de la faptul ca imigrantii ilegalu aflati pe teritoriul celor 47 de state membre se confrunta cu o presiune care i-ar impiedica sa beneficieze de drepturile lor. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro