"No Romania for Old Men!" Eu emigrez! "Roexit", direct in U.K.!

> Netu' si feisbucu' sunt mai nou inundate de tot felul de articole despre o Romanie pe care eu nu o (re)cunosc si care - in esenta - vor sa transmita oropsitilor de britanici, tocmai "auto-alungati" din U.E. Daca ar fi vorba de investitii serioase, nu conteaza daca pe baza de intelighentie sau de manufactura, important e sa creeze locuri de munca si profit real, da, suntem o tara interesanta (dar tot nu cum ne place noua sa credem)!

acum 93 luni (1 Jul 2016)

>

Netu' si feisbucu' sunt mai nou inundate de tot felul de articole despre o Romanie pe care eu nu o (re)cunosc si care - in esenta - vor sa transmita oropsitilor de britanici, tocmai "auto-alungati" din U.E.

Romania fiind o tara beata (nu stiu de la ce...), care nu e - de pilda - pregatita, din niciun punct de vedere, sa primeasca refugiati, dar care pentru britanici gaseste oricand un locsor caldut, un business "la cheie", ba chiar o familie de treaba... E bine, insa pot sta linistiti urmasii lui John Bull, noi suntem un popor serios, cu frica de Dumnezeu, nu risca deloc sa fie adoptati de vreo familie de gay, ca pe la ei (am auzit ca exista in UK o familie, John parca, nu se stie exact daca Elton e domnul sau doamna, dar in care cei doi copii au numele de familie tot "John"!), acum si-n veacu' asta, amin! Nu avem noi atatea chestii precum ne imaginam, nu e Romania cea mai frumoasa tara din lume, si nici macar din Europa, dar avem puzderie de locuri minunate (in special lasate de Mama Natura), pe care majoritatea romanilor nu se sinchisesc in niciun fel sa le protejeze, si adesea nici macar sa le viziteze!

Daca ar fi vorba de investitii serioase, nu conteaza daca pe baza de intelighentie sau de manufactura, important e sa creeze locuri de munca si profit real, da, suntem o tara interesanta (dar tot nu cum ne place noua sa credem)! Sunt inca destui romani instruiti si capabili, care "prefera" sa munceasca aici pe bani putini, sa fie "sclavi", cum zic hipsterii, decat sa plece...

Dar nu e vorba - in general - de cazurile de mai sus. In mod trist, mai exista azi multi romani (parca tot mai multi) care nu inteleg ca Romania contemporana nu inseamna Bucurestiul, Clujul, Brasovul, Timisoara sau inca cateva orase (mai bine zis centrul lor). Ca Romania de azi e o tara "cvasi-varza" (si nu "de Bruxelles", din pacate), in care odata cu orasul, si uneori chiar din mijlocul lui, se termina si civilizatia, si plonjezi direct in Evul Med... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro