Nigel Farage si-a propus sa exporte Brexitul si sa distruga Uniunea Europeana

Nigel Farage si-a propus sa exporte Brexitul si sa distruga Uniunea Europeana

Nigel Farage a anuntat luni ca demisioneaza de la sefia UKIP, afirmand ca el si-a atins scopul, cel de a obtine votul pentru iesirea Marii Britanii din UE.

acum 93 luni (6 Jul 2016)

"Cred ca ceea ce a facut Marea Britanie a fost sa deschida usa pentru sfarsitul uniunii politice (europene)", a declarat Farage pentru jurnalisti la Strasbourg, unde este membru al Parlamentului European din partea UKIP.

"Simt cu adevarat ca rezultatul nostru ofera o raza de speranta miscarilor pe intreg teritoriul UE", a spus el, citand sondaje de opinie publica ce atesta o crestere a tendintelor de parasire a UE in tari precum Danemarca, Olanda, Cehia si Italia. Cred ca acest proiect, proiectul Uniunii Europene, este acum moribund", a subliniat Farage, adaugand ca se asteapta la o noua criza in zona euro in urmatoarele cateva luni.

"Voi lucra cu partidele si miscarile politice din restul Europei care incearca de asemenea sa-si recapete independenta", a spus Farage, citat de DPA si Agerpres.

Nigel Farage a anuntat luni ca demisioneaza de la sefia UKIP, afirmand ca el si-a atins scopul, cel de a obtine votul pentru iesirea Marii Britanii din UE. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro