Nicusor Stanciu nu vrea sa mai fie comparat cu Gica Hagi si Adi Mutu

Nicusor Stanciu nu vrea sa mai fie comparat cu Gica Hagi si Adi Mutu

Lumea ar trebui sa inceteze sa ma mai compare pe mine sau pe alt jucator care poarta 10 la nationala cu Hagi si Mutu, pentru ca deocamdata e greu sa ajungem la valoarea lor si sa facem ce au facut ei pentru nationala", a spus internationalul roman.

acum 90 luni (13 Jun 2016)

"Deocamdata e greu sa ajungem la valoarea lor"

Jucatorul Stelei a facut apel catre presa sa nu-l mai compare cu Gheorghe Hagi sau Adrian Mutu, fotblaisti care au purtat, in trecut, tricoul cu numarul 10 al nationalei. Nu am cerut eu si nici nu mi-am propus sa joc cu numarul 10 la nationala. Francezii il au ca numar 10 pe Gignac si inainte l-a purtat Zidane, iar la ei nu se pune presiune sau nu se face atat tam-tam. Lumea ar trebui sa inceteze sa ma mai compare pe mine sau pe alt jucator care poarta 10 la nationala cu Hagi si Mutu, pentru ca deocamdata e greu sa ajungem la valoarea lor si sa facem ce au facut ei pentru nationala", a spus internationalul roman.

Un gratar cu familia si prietenii

Dupa meciul cu Franta, "tricolorii" au avut parte de un gratar, alaturi de prieteni si familie, actiune ce a avut ca scop sa-i detensioneze pe "tricolori". Citeste si:

+Cei doi cumnati Gica, Hagi si Popescu, si relatiile lor cu

+ROMANI cu AVERI ASCUNSE in PANAMA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro