Nicusor Dan: Sunt cel putin 10 persoane in USR care au capacitatea de a deveni ministri. Ce isi propune partidul lui Nicusor Dan in Parlament

"Dincolo de proiecte, cred ca trebuie sa redeschidem dialogul intre clasa politica si societate, pentru ca exista actori importanti ai societatii care pur si simplu nu au fost bagati in seama.( ...) In ceea ce priveste proiectele, in acelasi spirit de deschidere a politicului catre oameni noi care sa activeze si sa se preocupe direct de problemele societatii, pachetul de legi electorale cred ca este foarte important.

acum 41 luni (11 Nov 2016)

Nicusor Dan spune ca USR nu va folosi imaginea lui Dacian Ciolos in campania electorala, singurul eveniment fiind participarea la dezbaterea de miercuri, pe marginea Platformei Romania 100 si a punctat ca cel putin 10 oameni din echipa sa ar putea conduce ministere.

"Eu cred ca sunt cel putin zece persoane in USR care au capacitatea de a deveni ministri, insa, repet, daca Dacian Ciolos o sa ne faca propunerea, noi nu o sa ne opunem, dar nu o sa mergem la negociere cu numele lor pe masa", a declarat liderul USR, Nicusor Dan.

"Dincolo de proiecte, cred ca trebuie sa redeschidem dialogul intre clasa politica si societate, pentru ca exista actori importanti ai societatii care pur si simplu nu au fost bagati in seama.( ...) In ceea ce priveste proiectele, in acelasi spirit de deschidere a politicului catre oameni noi care sa activeze si sa se preocupe direct de problemele societatii, pachetul de legi electorale cred ca este foarte important. Scaderea pragurilor electorale, reducerea numarului de semnaturi, alegerea primarului in doua tururi si mai ales posibilitatea ca in partid sa activeze numai local, acestea sunt masuri care scot barierele si incurajeaza participarea oamenilor in politica, pentru ca este o necesitate pe care toti o resimtim", a mai spus liderul USR. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro