Nicusor Dan sugereaza ca Clotilde Armand a fost furata in sectiile in care USB nu a avut observatori

Nicusor Dan sugereaza ca Clotilde Armand a fost furata in sectiile in care USB nu a avut observatori

Presedintele USB, Nicusor Dan, scrie pe pagina sa de Facebook ca Clotilde Armand a castigat in absolut toate sectiile din sectorul 1 in care aceasta formatiune a avut observatori si a pierdut in fata PSD exact acolo unde nu a putut supraveghea procesul electoral.

acum 46 luni (6 Jun 2016)

Presedintele USB, Nicusor Dan, scrie pe pagina sa de Facebook ca Clotilde Armand a castigat in absolut toate sectiile din sectorul 1 in care aceasta formatiune a avut observatori si a pierdut in fata PSD exact acolo unde nu a putut supraveghea procesul electoral. In sectorul 1 au fost 163 de sectii. Am avut delegati in 126 de sectii. In ele Clotilde Armand a castigat cu 76 de voturi (medie 0,6 voturi / sectie pentru noi). Nu am avut delegati in 36 de sectii. In acestea PSD a castigat cu 1755 de voturi (medie 46 voturi / sectie in defavoarea noastra)", a aratat Nicusor Dan.

Clotilde Armand a precizat, luni, ca USB nu a avut observatori in toate sectiile de votare din acest sector si ca ea nu a putut sa intre in doua sectii, unde insa numaratoarea voturilor era deja pe sfarsite.

"Azi-noapte, nu a fost usor sa intram in sectiile de vot, nu avem observatori in toate sectiile de vot, am acoperit mai mult, probabil, alte sectoare. Toti candidatii care au dreptul sa se duca in sectii de votare erau deja acolo, la numarat. Sergiu Moroianu si cu mine eram singurii candidati care nu erau alocati, totusi ne-am dus in timpul noptii. Am reusit pana la urma sa intram in sectiile de votare unde ne-am dus. (...) De fapt au fost doua sectii unde nu am putut sa intram, dintre care una care nu avea observator pentru noi. Nu stiu ce s-a intamplat, o sa aflam. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro