Nicusor Dan, la Adevarul Live: Nu am avut nicio discutie cu PSD. Sunt pe locul II in sondaje, la mare distanta de PNL

Nicusor Dan, la Adevarul Live: Nu am avut nicio discutie cu PSD. Sunt pe locul II in sondaje, la mare distanta de PNL

Principalele declaratii ale lui Nicusor Dan: Am vazut ca ii indemnati pe oameni sa scape de politicieni? Trebuie sa facem profitabil acest brand, sa facem o sala polivalenta unde aceasta echipa sa joace. Nu ai voie sa faci nici macar un tricou cu care echipa ta sa mearga prin oras. Poti sa pui un intreg soft sa-i optimizeze liniile si numarul de autobuze de pe fiecare linie. Cred ca o prima chestiune ar fi sa fie regandite toate amplasamentele de semafoare. Inainte sa numesti trebuie sa vezi omul care se afla acolo. Nu stiu la ce firme sa apeleze daca vor sa lucreze la ornamente. Primaria poate sa functioneze ca interfata intre cetatean si unde trebuie sa ajunga banii: la Sectoare sau bugetul national. Sa platesti online si intr-un program de seara la Sectorul 2 pe care tu trebuie sa o platesti la Sectorul 5.

acum 89 luni (11 May 2016)

Principalele declaratii ale lui Nicusor Dan: Am vazut ca ii indemnati pe oameni sa scape de politicieni?

Oamenii asociaza politicienii cu hotia. Noi vrem sa facem o altfel de politica.

Domnul Predoiu spunea ca ati avut o discutie.

Nu am avut nicio discutie cu PSD. Am avut doua discutii cu PNL, una cu Catalin Predoiu. Le-am spus ca vrem sa facem o altfel de politica. Nu am vazut la ei dorinta de schimbare. Ar fi foarte util sa ma sprijine neconditionat,. O aripa din PNL si-ar fi dorit sa sprijine candidatura mea, dar nu am avut o propunere concreta. M-am intalnit cu o persoana din conducerea centrala a partidului, dar nu cu Alina Gorghiu si cu Vasile Blaga.

Daca PNL v-ar spune ca va sustine fara nicio conditie, ati accepta?

Mi-ar face un mare bine daca PNL ar indemna alegatorii lor sa ma voteze.

Cu PSD?

Cu PSD nu a fost nicio discutie. Nu am primit nici macar un telefon de la cineva din PSD.

De ce va asociaza partidele cu un partid anume? Cand spun ca ei vor sa fiu viceprimar, este atragerea simpatiei electoratului care voteaza cu noi.

Aveti o problema cu Facebookul.

Am spus ca prioritatea mea este incurajarea sportului de masa. In aprilie am spus ca 1% pentru sport este o cifra rezonabila, dar noi insistam pentru sportul de masa. Trebuie sa facem profitabil acest brand, sa facem o sala polivalenta unde aceasta echipa sa joace.

Sunteti de acord ca Primaria sa sponsorizeze cluburi?

O alta tema de atac se refera la sponsorizarea campaniei electorale. Cum i-ati convins pe oameni sa va ajute?

Sunt singurul candidat care si-a facut publice cheltuielile din campanie. Astept ca si celelalte partide sa faca acest lucru. Nu exista obligatie legala sa publici aceste sume. Nu ai voie sa faci ni... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro