Nicusor Dan: I-am trimis lui Dacian Ciolos invitatia oficiala sa se alature USR. Am primit raspuns ca va fi analizata

Nicusor Dan: I-am trimis lui Dacian Ciolos invitatia oficiala sa se alature USR. Am primit raspuns ca va fi analizata

Domnul Dacian Ciolos a raspuns, a avut loc un dialog telefonic intre domnul Dacian Ciolos si domnul Nicusor Dan in care s-a agreat ca in perioada urmatoare echipa domnului Dacian Ciolos va discuta cu cei sase reprezentanti ai nostri care ar fi cadrul cel mai bun prin care Dacian Ciolos s-ar putea apropia de USR, fie ca membru intern, fie pentru o colaborare din exteriorul partidului", a afirmat purtatorul de cuvant al USR.

acum 87 luni (22 Mar 2017)

Dan Barna a afirmat, la randul sau, ca, in perioada imediat urmatoare, echipa lui Dacian Ciolos va discuta cu reprezentantii USR pentru a stabili cadrul cel mai potrivit prin care fostul premier se poate alatura formatiunii. Domnul Dacian Ciolos a raspuns, a avut loc un dialog telefonic intre domnul Dacian Ciolos si domnul Nicusor Dan in care s-a agreat ca in perioada urmatoare echipa domnului Dacian Ciolos va discuta cu cei sase reprezentanti ai nostri care ar fi cadrul cel mai bun prin care Dacian Ciolos s-ar putea apropia de USR, fie ca membru intern, fie pentru o colaborare din exteriorul partidului", a afirmat purtatorul de cuvant al USR.

Barna a mai spus ca, in cazul in care se va decide, Dacian Ciolos nu va veni in USR "ca persoana fizica", ci cu echipa sa de oameni "competenti si valorosi".

"Dacian Ciolos, in situatia in care va decide si vom decide ca ar veni in USR, nu o sa vina pe persoana fizica. Dacian Ciolos are alaturi de domnia sa o echipa de oameni competenti si valorosi din guvernarea care a avut loc anul trecut si aceasta integrare a doua forte politice semnificative pe aceasta parte a palierului public nu se realizeaza stand de vorba over night.

Intr-o emisiune la RFI, liderul Uniunii Salvati Romania, a declarat, marti, ca i-a adresat o invitatie formala fostului premier Dacian Ciolos de a intra in USR. Mai mult, in cazul in care Dacian Ciolos va intra in USR pana la Congresul din luna mai, poate sa candideze la orice functie, inclusiv la cea de presedinte.

Despre posibila venire a fostului premier in USR, Nicusor Dan, a afirmat, duminica, pe Facebook, ca nu a exista o decizie de respingere a intrarii in partid a lui Dacian Ciolos, precizand ca a fost mandatata o echipa a partidului care sa discute cu Ciolos. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro