Nicusor Dan: Excludem orice alianta pentru parlamentare. VEZI ce a declarat despre PNL

Nicusor Dan: Excludem orice alianta pentru parlamentare. VEZI ce a declarat despre PNL

Ramane ca fiecare dintre partidele astea cu care avem valori comune sa decida daca vrea sa facem o alianta informala, astfel incat noi sa nu candidam in judetul respectiv, dar sa existe reprezentativitate locala, iar, pe de alta parte, pragul sa fie de 5%", a spus Nicusor Dan, pentru Pressone.

acum 72 luni (3 Aug 2016)

Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Romania (USR) a declarat, intr-un interviu acordat Pressone, ca exclude din start orice alianta cu vreun partid in contextul alegerilor parlamentare din toamna, fiindca nu doreste sa-si asume acest risc. Aceasta ar consta, printre altele, intr-un pact de neagresiune prin care USR isi ia angajamentul sa nu candideze "unde candideaza ei, dar astfel incat sa existe reprezentativitate."

"Pentru USR, tintim 10%, dar nu vrem sa riscam sa ne impunem prag de 10% sau de 8%, si eventual sa nu intram in Parlament din cauza asta. Ramane ca fiecare dintre partidele astea cu care avem valori comune sa decida daca vrea sa facem o alianta informala, astfel incat noi sa nu candidam in judetul respectiv, dar sa existe reprezentativitate locala, iar, pe de alta parte, pragul sa fie de 5%", a spus Nicusor Dan, pentru Pressone.

Despre alegerile locale din vara acestui an, Nicusor Dan a spus ca dupa ce a vazut rezultatele sondajelor, "a fost foarte tentant targul cu PNL".

+Imagini SOCANTE: Strazile Moscovei INVADATE de zeci de mii de MUSULMANI. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro